MATORCI NISU MOGLI DA ME OBRLATE NI KADA SAM IMALA 20 GODINA: Stanija Dobrojević stala na put pričama o prostituciji

Stanija Dobrojević prva je "donela" zanimanje starlete u Srbiju i počela sa promovisanjem svog fizičkog izgleda i atraktivnosti, zavolele su je mnoge žene pa čak i one starije čiju je naklonost jako teško dobiti.

Stanija objašnjava da je to zato što je u rijalitiju pokazala svoje kvalitete i dala primer da se u 21. veku može izgledati dobro a uz to biti obrazovan i raditi. Kada se prvi put prijavila za učešće u ovom formatu, o novcu nije ni razmišljala, a danas od toga zarađuje najviše.

- Našla sam se nespremna u prvom rijalitiju. Sve je bilo pompezno, mediji su samo o tome pisali, našla sam se u žiži interesovanja i tada nisam razmišljala o zaradi. E sada kada imam status u tom rijalitiju, sad idem zbog honorara a poslednja dva učešća su mi obezbedila ovaj lep stan koji sada opremam - iskrena je bila Stanija u "Zvezde Granda Specijalu", pa dodala da to ipak ne može svako.

- Mnogi dođu da učestvuju bez honorara da bi postali popularni, da im bude odskočna daska. Ako se dobro kotiraš, sledeće godine dobiješ honorar, pa te publika prihvati pa ako televizija zaradi od tebe, znači sve to ide nekako uzajamo i sve je povezano - objasnila je ona.

Na početku njene karijere mnogi su je povezivali sa prostitucijom iako se od koleginica starleta razlikovala po mnogo čemu. Dok su druge devojke šetale po mondenskim mestima, pozirajući u brendiranim krpicama, Stanija je radila i zaradila, te novac trošila na potrebne i korisne stvari, dok je nosila pristupačnu garderobu.

Kako sada ima diplomu, ozbiljnu vezu i svoj stan, mediji su počeli da je izdvajaju od ostatka njenih koleginica.

- Prostitucija je ranije bila povezena sa celim šoubiznisom, a sada je nekako vezuju za starlete. Starlete u Americi su atraktivne devojke koje nemaju zanimanje već se bave svačim po malo. Rijaliti, filmovi, reklame, modeling... i ja sam to donela ovde. Vidite, mene sa 20 godina nije mogao da obrlati neki stariji čika za brendiranu torbicu jer sam ja to sebi mogla da kupim. A i nikad me nisu zanimali stariji, samo mojih godina i mlađi. Pa kad sa 20 nisu mogli da me obrlate ne mogu sigurno sa tridest i kusur - rekla je Dobrojevićeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.