SKUPI NOGE, SESTRO MILA: Ermina Pašović žestoko oplela po Maji Marinković (VIDEO)

Ponašanje Maje Marinković u petoj sezoni "Zadruge" pomno prati i komentariše domaća javnost, a često se mogu čuti negativni komentari. Ništa pozitivno nije imala da kaže ni njena bivša cimerka i drugarica Ermina Pašović.

Ermina, kontroverzna zadrugarka, putem video poziva uključila se uživo iz Beča u emisiju "Pitam za druga" na RED TV, gde je najpre Stefanu Miloševiću Pandi i Stefanu Kandiću Kendiju prokomentarisala priloge koji su prethodili njenom uključenju, a odmah u samom startu gradacijski je imenovala, po njenom mišljenju, tri najveće kalašture u "Zadruzi".

- Top 1 je Dudlila, nikako drugačije. Žizela (Milica Veselinović) je drugo mesto, a treće mesto Maja - žestoko je počela Ermina, a potom se osvrnula na Majin lik i delo.

Kako je istakla, nekada je bila uz nju, međutim tek sada je dobila širu sliku, zbog čega je najstrašnije osuđuje.

- Šokirana sam. Bila sam osoba koja je uvek podržavala Maju, stajala sam joj u zaštitu znajući da greši, ali... Vidim da devojka stvarno nije normalna, psihopata je žešća.

Ermina takođe smatra da su neosnovane Majine tvrdnje da su je ponizili muškarci sa kojima je bila, budući da je samu sebe ponizila.

- Prva sam napadala Janjuša, moraću da mu se izvinim. Nije samo fizički napad s Majine strane ono što je najgore, meni je gore ono pre i posle. Devojko, ti si ponižena, niko te ne može poniziti više nego što jesi. Maja je katastrofa, ja sam u šoku! Kao: "Što si me ljubio, a što si me - ono?". Pa, izvini molim te, on je kriv što je stavio onu stvar u tebe? Pa, zatvori noge, sestro mila, pa ti neće niko biti kriv! Uvek traži krivce u drugima, u šoku sam što se tiče Maje - ističe Ermina, koja se osvrnula na komentar voditelja da Maja možda manipuliše seksom, zbog čega partneri sa kojima je ne smeju da je ostave.

- To se zove vaginalna manipulacija - zaključila je Pašovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: ermi.bolan/Instagram

Pogledajte još