MNOŠTVO BALONA I NEOBIČNA TORTA: Sofija Milošević upriličila iznenađenje za verenika Luku Jovića povodom njegovog 24. rođendana (VIDEO)

Popularni fudbaler Luka Jović 23. decembra proslavio je svoj 24. rođendan. Njegova lepa verenica Sofija Milošević danas je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila video snimak iznenađenja koje mu je priredila tim povodom.

Naime, zgodna tridesetjednogodišnjakinja u jednom beogradskom bioskopu okupila je najbliže rođake i prijatelje i dok je na platnu išao romantični film o njihovoj ljubavi, slavljenik je oduvao svećice na rođendanskoj torti.

Napadač "Reala" iz Madrida bio je oduševljen gestom svoje izabranice, a posebnu pažnju plenila je ogromna na torta na kojoj su se našle replike sportiste, manekenke i njihovog sina Alekseja.

Skladna porodica raduje se praznicima i s nestrpljenjem iščekuje 2022. godinu kada će postati bogatiji za još jednog člana, budući da je Miloševićeva u drugom stanju. Lepa trudnica uživa u ovom životnom periodu i svom izabraniku podariće još jednog sina, čemu se najviše obradovao jednoipogodišnji Aleksej, koji će dobiti društvo za igru.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još