"Voda za slonove" premijerno prikazana u Njujorku


Prolazeći crvenim tepihom ispred Zigfeld Teatra u Njujorku, 17. aprila, Rob i Riz su se pozdravljali sa fanovima, potpisivali autograme i napravili zaista prijateljsku atmosferu na svetskoj premijeri filma "Voda za slonove" u režiji Frensisa Lorensa (Francis Lawrence) nastalog po istoimenom bestseleru Sare Gruen (Sara Gruen).

Riz (35) je blistala u haljini sa potpisom Jason Wu i zlatnim cipelama popularnog brenda Louboutins, dok je Rob (24) došao u ozbiljnoj kombinaciji tamnog odela i bordo kravate poput zvezda klasičnog Holivuda, što je nesumnjivo umeo da iznese.

(old_image)

Gde god se Rob pojavi, vrisak mladih dama prati, pa je tako bilo i na premijeri "Vode za slonove", koji u beogradske bioskope stiže od 21. aprila, paralelno sa celim svetom.

Iako je Riz veoma šarmantna, ipak Robova omiljena partnerka je slonica Tai za kojom je plakao kada je snimanje završeno. Međutim, ljubav Roba i Tai, je krenula na veoma interesantan način - kako se to desilo saznajte OVDE.

Više fotografija sa crvenog tepiha pogledajte na zvaničnom Twitpic nalogu filma H2OforElephants.

Takođe, pogledajte simpatičan intervju koji je ekipa "MTV-ja" napravila sa zvezdama filma na crvenom tepihu tokom premijere fillma "Voda za slonove"...

K.M.

Pogledajte još