DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG NOVOGODIŠNJEG POKLONA: Dalila Dragojević pokušala da pobegne iz "Zadruge", obezbeđenje je jedva zaustavilo (VIDEO)

U toku današnjeg dana zadrugari su dobijali novogodišnje poklone od svojih najbližih, a Dalila Dragojević mislila je da nije dobila svoj i odmah izletela iz Bele kuće, te prvo plakala uz cigaretu, a onda otišla u ekonomsko dvorište i potpuno go demolirala. Obezbeđenje je moralo da reaguje i spreči njenu histeriju.

Dejan Dragojević odmah joj je pritrčao u pomoć misleći da Dalila beži iz "Zadruge", i pokušao da je spreči, na šta mu je ona odgovorila:

- I ti se skloni od mene, mrš! Marš od mene!

Nešto kasnije kada je većina zadrugara dobila novogodišnje darove od svojih najmilijih, voditelj Milan Milošević objasnio je da njen poklon kasni jer je Dalilina porodica iz Bosne i Hercegovine.

Nakon celodnevne drame, Dalila se obratila ocu, plačući kao kiša.

- Ne dramim. Meni je ovaj dan mnogo značio. Desilo se šta se desilo. Hoću svom ocu da poručim da nema potrebe da se potresa zbog mene, razumem da je situacija takva kakva jeste, mislila sam da ću biti najsrećnija, a nisam. Zahvalila bih se Ljubi Pantović i svima - rekla je Dalila jecajući, dok su je njeni cimeri nemo gledali.

Dejan je odmah prišao svojoj bivšoj ženi i zagrlio je, dok je ona grcala u suzama.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još