Stanojević: Dobijam mnogo podrške od navijača

BEOGRAD, 18. aprila 2011. (Beta) - Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će njegova ekipa sa mnogo motiva ući u predstojeću utakmicu 23. kola Super lige protiv Smedereva, pošto bi svaki eventualni neuspeh udaljio crno-bele od šampionske titule.

"Utakmica protiv Smedereva je važna jer dolazi posle poraza koji smo doživeli u subotnjoj utakmici, u kojoj smo korektno odigrali drugo poluvreme. Gostujemo Smederevu, ekipi koja prima malo golova. U taj meč ćemo ući maksimalno koncentrisano, pošto nas svaki naredni kiks odvaja od titule", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan je u subotu izgubio na svom terenu od Vojvodine sa 0:1, nakon čega se izjedančio po broju bodova sa drugoplasiranom Crvenom zvezdom.

Stanojević je rekao da će na raspolaganju imati sve igrače za utakmicu sa Smederevom, koja se igra u sredu od 16 sati u Smederevu.

"Svi igrači su spremni, ima nekih kod kojih se oseća umor, ali svi će mi biti na raspolaganju", rekao je Stanojević i dodao da dobija mnogo podrške od navijača.

Fudbalski klub Partizan potpisao je danas jednogodišnji sponzorski ugovor sa jednim od vodećih proizvodajča mobilnih telefona, tajvanskom kompanijom HTC.

"Partizan neprestano širi porodicu svojih sponzora, a danas smo imali čast da potpišemo ugovor sa svetski priznatom kompanijom. Ovo je početak saradnje, koja će verujem trajati dugo godina", rekao je generalni sekretar Partizana Darko Grubor i najavio da će klub do kraja maja potpisati još jedan sponzorski ugovor.

Fudbaleri Partizana i članovi stručnog štaba će od novog sponzora na poklon dobiti najnovije modele HTC telefona. Na pitanje novinara da li će to pomoći igračima da ostvare bolju komunikaciju na terenu, trener Stanojević rekao je kroz smeh: "Mislim da će poboljšati, a ja ću na svoj način pomoći da dodjemo do onoga što smo imali".

Pogledajte još