VOLELA BIH DA JE MOJA PORODICA DANAS NA OKUPU: Jelena Đoković dirljivom porukom čestitala Božić svim vernicima (FOTO)

Jelena Đoković, supruga tenisera Novaka Đokovića, oglasila se na društvenoj mreži Instagram i čestitala Božić svim vernicima.

Podsetimo, Nole je pre dva dana prošao kroz pakao kada mu je odbijena viza za Australiju, te najbolji teniser sveta neće moći da brani titulu na Australijan openu.

Takođe, Đoković je zadržan u jednom migrantskom hotelu, oduzete su mu lične stvari, a kako zbog procedure u Srbiju stiže tek za nekoliko dana, Jelena će Božić proslaviti sama sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

- Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila - napisala je Jelena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još