HVALA ŠTO SI PRAVI I POTPUNO ISKREN, VOLI TE BRAT: Marko Đoković uputio dirljive reči Novaku nakon pobede na suđenju u Australiji (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je odlukom suda u Melburnu pušten iz migrantskog pritvora u kojem je boravio od 5. januara.

Tridesetčetvorogodišnjem Srbinu vraćena je viza uz novčanu odštetu i on je odlučio da ostane u Australiji, gde će se od 17. januara boriti za titulu.

Tokom agonije uspešnog sportiste njegovi najbliži, majka Dijana, otac Srđan i brat Đorđe svakodnevno su mu pružali podršku iz Beograda, a sinoć se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram oglasio drugi Novakov brat Marko, koji živi i radi u Španiji.

Marko je podelio fotografiju iz detinjstva sa starijim bratom na kojoj poziraju sa visko podignuta tri prsta i dirljivim rečima se obratio Novaku.

- Hvala ti za tvoju ljubav, tvoju dušu. Hvala što si pravi, potpuno iskren. Hvala što ostaješ jak i duhovit. Hvala ti što se boriš za sve nas, što predstavljaš ljude. Hvala što pokazuješ da postoji nada u ova teška vremena. Hvala što ne samo da pokazuješ nadu, nego nam daješ čist put i snagu da idemo punom brzinom i ne stajemo. Hvala ti konačno što si pokazao da nas ima osam milijardi na ovoj lepoj planeti zemlji i da svi zaslužujemo podjednak tretman, da smo svi jedno. Vreme je da se progovori i bori za prava ljudskih bića, zajedno imamo snagu da pomognemo jedni drugima u ova teška vremena, da rastemo ka empatiji, poštovanju, prihvatanju i konačno ljubavi. Voli te brat - napisao je Marko Đoković.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: djokomare/Instagram

Pogledajte još