STVORILA SAM LOŠU SLIKU O SEBI, PREVIŠE SAM BILA AGRESIVNA: Maja Marinković otkrila da li ima šanse da se pomiri sa Filipom Carem (VIDEO)

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković, koja je nedavno diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog fizičkog nasrtaja na Filipa Cara osvrnula se na svoje greške iz pete sezone i otkrila da li bi se pomirila sa bivšim dečkom.

- Pogrešila sam zato što sam tako brzo uradila sve te stvari, nije trebalo da mu oprostim, emocija je bila jača, jer sam neko ko se vodi srcem. Da sam slušala razum ne bih bila sad ovde, nego bih unutra zarađivala honorare. Lošu sliku sam stvorila o sebi, previše sam bila agresivna. Kada bih se vratila definitivno bih ispravila greške koje sam uradila, mnogo je lakše komentarisati kada smo napolju, nego kada si tamo u četiri zida, ipak su tu uključene emocije. Ne bih se pomirila sa Filipom, jer je posle dva dana od moje diskvalifikacije doveo drugu devojku u krevet, nisam joj ni ime upamtila. U jednom trenutku su bila trojica bivših, ali bilo bi suludo da pratim svačiji korak, svako ima svoj život, četiri godine sam tamo i nemam tu potrebu - poručila je Maja.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: AmiG Show-Printscreen/Youtube

Pogledajte još