ONI SE VOLE, DEJAN SVE VIDI I UPORNO OKREĆE GLAVU: Sandra Rešić ubeđena da će se Dalila Dragojević i Filip Car pomiriti!

Sandra Rešić je na poziv Drveta mudrosti stigla u Rajski vrt i započela priču o aktuelnim dešavanjima iz Bele kuće!

- Kako si Sandra - pitalo je Drvo.

- Dobro sam, nešto sam ružno sanjala, sve nešto mamu nikako da mi se obrati, a jutros sam sanjala da sam diskvalifikovana nešto izlazim i dižem ruku da joj kažem da nisam kriva, a ona se okreće i kao neće da pogleda.

- Šta se dešava u kući - pitalo je Drvo.

- Dalila i Dejan, jutros sam prisustvovala svađi ali jako me iznervira. Ničeg novog nema, ali zanimljivo je Car, Gruja ,Mima, svašta. Car i Dalila su se jutro nasmejali jedno drugom. Ona želi da on bude iskren. Dalila čeka zeleno svetlo od Cara. Sija joj iz očiju kad ga pogleda, a kad pogleda u Dejana kao da je uradio ne znam šta. Ostaje pored Dejana, a svestan je da mu daje lažnu nadu. Biće veći haos nego što je bio - pričala je Sandra.

- Car ne može da se nosi sa pritiskom. Sve dok ne bude bio siguran u nju, on je imao ogromnu sumnju i to se potvrdilo. On je plaši da ne postane pi*da, on je kukavica, ali nije siguran u Dalilu, ne vređa on nju jer je ne voli. Nego to radi iz besa. On je njega izvrnula na glavačke u petak i na kraju je rekao sve što treba - pričala je Sandra.

- Oni se vole, tu ne možeš ništa. Dejan sve vidi ali okreće glavu. To je baš bilo vidljivo kod Karića na slavi, Car kao pecka Irmu, a gleda Dalilu, ja vidim sve. Ona se trudi da ne gleda, a Dejan je video i skontao da to nije na Irmin račun, u tom trenutku je Dejan uzeo Dalilu i odvlači je. To je izgledalo haos, ja ne znam da li se on pravi lud. On je mnogo vezan za nju. To prelazi ljubavne odnose, on nju gleda kao uzvišeno biće. Sve je to lepo ako je ljubav uzvraćeno ali ako nema kao što ga ne voli onda to prelazi u morbidnost koja više nije jasna. Ja da mogu ja bih mu rekla da preseče i kada ga ona ostavi i ona preseče on će da tresne od pod još gore nego prvi put. Ali biću tu, negde kao sestra da podmetne ruke da se nasloni kada to bude trebalo - pričala je Rešićeva.

- Žao mi ga je jer nije svestan koliko je zaglibio duboko. I kad bude izašli odavde ona ga neće pogledati. Volela bih da to prebrodi ovde. Tara ga jako nervira, a kod mene ga nervira što moje facijalne ekspresije ne mogu da sakrijem i onda on meni preko stola kao da ga manem tih faca i toga. Ja bih ali sedim preko puta njega i ne mogu. Možda mu treba šamarčina od strane Dalile, možda ga to digne - rekla je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.