Potvrđeno: Nataša Bekvalac u novoj vezi!

Kako piše "Story" Nataša Bekvalac se u subotu uveče provodila u novosadskom klubu "Muzej" sa novim dečkom, rukometašem Ljubom Jovanovićem. Bez skrivanja!

Popularna pevačica, čija zanimljivost medijima je nikad veća pre svega zahvaljujući burnom razvodu od nekadašnjeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, više se ne skriva i javno razmenjuje nežnosti sa svojim novim dečkom.

Nataša je sa svojim dečkom - rukometašem Ljubom Jovanovićem prvi put izašla na javno mesto i to u novosadski klub "Muzej", na Petrovaradinskoj tvrđavi, koji je pozat kao mesto gde se okuplja domaći džet-set.

Ona je u klubu provela celu noć, a društvo su joj, osim Ljube, pravili i mlađa sestra Kristina i njen dečko, takođe rukometaš Vlada Mandić.

Vesela ekipa zakupila je jedan od VIP separea, a nežne dodire Bekvalčeve i Jovanovića telefonom je zabeležio jedan od gostiju kluba.

Kako je Ljuba dobar Mandićev prijatelj iz kluba Vojvodina Železničar, Nataša i Ljuba su se preko njega i upoznali. Prema čaršijskim pričama Nataša je nakon upoznavanja krenula u teretanu u kojoj Ljuba drži treninge, i tu se ljubav rasplamsala. Priča se da ju je ovaj rukometaš čak i dovezao u svojim kolima onog dana kada je Nataša išla na sastanak sa advokatima i Dačom. Ljubomir je donedavno bio u vezi sa voditeljkom RTS-a Kristinom Radenković.

Eto, skoro kao pravi džet-set...

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.