Gerls Alaud se ponovo okupljaju 2012.

LONDON, 25. aprila 2011. (Beta) - Članice britanskog pop benda "Gerls Alaud" okupiće se iduće godine povodom deset godina od osnivanja grupe, a u postavi će biti i pevačica Čeril Kol, objavio je MTV.

Njihova menadžerka Hilari Šo kazala je da će u grupi biti pet članica koje su bile u prvobitnoj postavi. Ona je, ipak, rekla da bend neće snimati novi materijal, pošto su njegove članice zauzete solo karijerama.

"Svi žele ponovno okupljanje i to će se desiti iduće godine. Njihova je desetogodišnjica, pa će nečega biti", kazala je. "Devojke se i dalje odlično slažu, redovno se čuju, a to se odnosi i na Čeril (Kol) i Nadin (Kojl). Čeril jedva čeka da nastupa sa ostalim devojkama i planira nešto što bi moglo da bude jedan ili više nastupa", dodala je.

Mediji su ranije objavili da grupa "Gerls Alaud" planira da 2012. krene na svetsku turneju. Nikola Roberts trenutno radi na solo materijalu, a Sara Harding gradi glumačku karijeru. Čeril Kol i Nadin Kojl već su objavili solo albume, a Kimberli Volš radi kao televizijska voditeljka.

Grupa "Gerls Alaud" objavila je pet albuma, a poslednji od njih "Out of Control", objavljen je 2008.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.