NE NERVIRAJTE SE, SAMO GLEDAJTE I SMEJTE SE: Dejan Dragojević obratio se porodici nakon definitivnog razlaza sa Dalilom (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje koje je bilo upućeno Dejanu Dragojeviću.

- Jesi li konačno shvatio da porodica uvek treba da bude na prvom mestu - glasilo je pitanje.

- Jesam, greška je što nisam poslušao porodicu za Novu godinu, neka se ne sekiraju sada. Trebalo je da ih poslušam. Nisam znao šta radim. Neka se ne nerviraju, ne stresiraju, samo neka gledaju, neka a se smeju - odgovorio je Dejan.

- Ja ne znam kako ljudi uđu u konflikt sa porodicom, a da se to ne reši na vreme, njihova porodica nisu debili. Bio on sa Dalilom ili ne, za neke stvari, porodica neće želeti ništa loše. Neke stvari moraju da se reše... - govorio je Marko Đedović.

- Dejan ovo što priča treba i da opravda, kada su oni došli ovde, videli smo kako su se oni osećali i videli smo da su patili za njim, većina nas može da vidi je Dalila jedini razlog njihovog ne pričanja. Ovo mu je zadnja šansa - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

- Oni nisu ni bili zajedno ovih godina. Dejan je sada drugačiji, ne mogu da kažem da je Dalila razlog, ali sada mu je došlo iz du*ta u glavu i sada mu je sve jasnije... - govorio je Stefan Karić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još