ZVEZDE OTKRIVAJU: Koji znaci Zodijaka plene lepotom i seksepilom?

Saznajte ko je najzgodniji i najlepši znak Zodijaka.

Ovan

Ovnovi su uglavnom atletske građe, imaju mišiće i pored viška težine. Oni izgledaju jako i imaju izražene crte lica. Često imaju tamniju nijansu kože, gustu i tamnu kosu. Njihova pojava je u skladu sa jakom i energičnom lličnošću koja je karakteristična za Ovnove. Oni se oblače sportski i jednostavno.

Bik

Bikovi imaju prijatno i simetrično lice. Često imaju istaknute kapke, zaobljen nos, punije usne i blistav ten. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, a težina je proporcionalna čak i kada imaju višak kilograma. Oni izgledaju vrlo prijatno, ali jako i krhko u isto vreme. Oni vole da se elegantno oblače.

Blizanci

Oni su uvek spremni za akciju. Sa izrazitim licem, oni često izgledaju mlađe nego što jesu i njihove oči su vrlo upadljive. Imaju duge ruke i noge, obično su vitki i visoki i izgledaju veoma graciozno i elegantno. Pripadnici ovog znaka nemaju istaknute mišiće i struk. Oni vole da nose različite stilove.

Rak

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jagodice, upečatljiv nos - ne mora da bude veliki, ali ima specifičan oblik. Iako su Rakovi vrlo vitki u ranoj mladosti značajno dobiju na težini posle tridesete. Njihov vrat je obično kraći i imaju osetljivu kožu. Svojim izgledom, oni ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj gustoj i sjajnoj kosi koja je pravi zaštitni znak Lavova. Pored toga, Lavovi imaju široko čelo i široku vilicu, kao i lepo oblikovan nos. Obično imaju jaku muskulaturu. Oni vole da se oblače moderno i da se sređuju.

Devica

Bez obzira da li je u pitanju muškarc ili žena, Device su prilično vitke. Uz skladno telo i lepe crte lica, oni su klasifikovani kao prelep znak. Device imaju istaknute jagodice i obrve. One vole da nose odeću neutralnih boja i stilski se oblače.

Vaga

Vage imaju vrlo prijatno lice, ovalnog oblika. One su često više od proseka i izgledaju veoma sofisticirano. Obično imaju vrlo jasnu boju očiju. Donji deo tela je često jači od gornjeg dela tela, a njihove grudi i struk su uži od ostatka tela. Vage vole da se lepo oblače i da neguju svoj izgled.

Škorpija

Čak i kada je mršava, Škorpija ima dosta jaku fizičku konstituciju. Oni imaju šira ramena, istaknuto lice sa senzualnim usnama i često nepravilni oblik nosa. Pripadnici ovog znaka obično imaju smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da su dobro obučene, ali ne vole da izgledaju napadno.

Strelac

Strelac je najzgodniji u Zodijaku. Oni imaju prosečnu strukturu tela, oni su atletski građeni, ali ovaj prirodni dar oni lako mogu pokvariti prekomernim unosom hrane. Imaju duguljasto lice, zaobljeno čelo i izrazito lepe oči. Oni vole da se oblače sportski i jednostavno.

Jarac

Jarčevi poseduju elegantan i dug vrat, široka ramena i jake su konstitucije. Obično su niže i srednje visine, a oči su često upadljive. Imaju uvučenu bradu i lep osmeh. Jarčevi vole lepu odeću, ali ne vole da izgledaju vulgarno.

Vodolija

Vodolije su obično srednje visine ili niske i imaju punije lice i svetliju nijansu kože. Nakon tridesete mogu da imaju problema sa težinom. Obično imaju manje ruke i noge, ali veoma lepe noge. Njihove oči su lepe i imaju velike usne. Pripadnici ovog znaka ne daju veliki značaj odeći.

Ribe

Odlikuje ih predivna nijansa kože, meka koža i fine crte lica, koje je obično okruglog ili ovalnog oblika. Ribe imaju jaku i gustu kosu, dok su njihove oči najlepša stvar koju imaju. Gornji deo tela je obično manje izraženiji od donjeg dela tela koje je zaobljeno i široko.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još