NE ŽELIM POMIRENJE SA NJOM: Dejan Dragojević odlučan u nameri da zauvek završi sa Dalilom (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević dao je reč Dejanu Dragojeviću kako bi prokomentarisao odnos sa bivšom suprugom Dalilom.

- Nju Dejan ne zanima u životu, jedino Filip. Filip da hoće sutra bi bila sa njim. Malo pre me je napala u pušionici, to je moje mišljenje - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Tako treba da kažeš, a ja za dobacivanje vas udavim argumentima. Ovako treba da ustaneš i kažeš kad hoćeš da prodaješ moral. Pozdrav za Marbelju i Bujanovac - rekla je Dalila.

- Ja sam ovde govorio da što se tiče tih stvari od samog početka kakav sam ja i da ću se pokazati. Prvo sam rekao da ne bih ulazio u odnos dok ne raščistim sve sa njom, jer bi bilo ne fer prema drugoj osobi. Nisam ni Dalila, ni Filip, pa da sutra volim, ne volim, kajem se, pa vređam - pričao je Dejan.

- Kad te žena prevari odeš drugom, kad te zub boli ideš kod zubara - dobacio je Filip Car.

- Ne može da bude 1-1, mi nismo u braku, izašli smo iz odnosa. Ne mogu nju da prevarim, niti bi moj odnos sa nekom drugom devojkom bio vraćanje njoj, možda bi bilo zaljubljivanje koje bi trajao. Nisam došao ovde seksualno da nastupam, nego da učestvujem u rijalitiju. Ja sam sebi rekao da sam ubacio sebi u glavu i toga se držim, samom sebi pumpam ego. Usmeravam sebe da bi meni bilo bolje - nastavio je Dejan.

- Je l' ovo što vidimo da se smeješ na silu? - pitao je Milan Milošević.

- Iskreno je, ali ima iznutra ono što me izjeda. Sve radim iskreno, šalta mi se raspoloženje. Uhvati me depresija i anksioznost... Trudim se, pokušavam i uspevam. Ako si svestan gde te to vodi, moraš... Ja imam svest o kamerama, pa ne mogu ko da izađem. Uvek mora da se ima svest gde si, šta je prikladno, a šta ne... Ja sam našao neku sredinu i kontrolišem se, uspevam u tome. Ja sam rekao da sa Dalilom neću biti, da li ću porazgovarati za par meseci, možda... - objašnjavao je Dejan.

- Biće sve jasno, ko se od koga čuva... On radi na sebi, svaka čast, a ja ne mogu da radim na sebi . Ja imam ljude koji mi govore da moram - besnela je Dalila.

- Sad mi već kreće nervoza, već je nas bila odsekla i uradila je mnogo gore stvari od toga da me se okani i ignoriše. Ja sam ovde bio statičan, nisam se pomerio, to što sednem sa nekom devojkom je moja sloboda i pričanje. Sprdam se, neću da budem namćor. Ne može da se kaže da nisam bio srećan, pušten je moj snimak kako sam je gledao iz kreveta. Ja poštovanjem tebe kao partnerta i osobe ne dajem sebi za pravo da komuniciram sa ženskom osobom kad sam sa tobom, što je i normlano - govorio je Dejan.

- Znači imao si poriv da komuniciraš - rekla je Dalila.

- Ne, nego nije bilo normlano. Opet sebe vraćam i dajem snagu. Ima pravo da priča šta hoće, najbitnije je da sebe psihički usmeravam šta mi je cilj i da ne padnem. Kad su stigli paketići, ja sam nju budio i molio. Ljudi koji su poslali čekali su moju rekaciju, a ja sam nju tešio. Ja sam u ekonomskom stajao, a ona mene na*ušava jer su mi stigli paketići. Kad je bila Nova godina kad je bio ispred trema, mi smo se tad svađali, a opet sam bio pored nje i otišli smo na žurku, pa kaže neko se nije borio. Ako joj je lakše neka misli da se nisam borio, ni ne interesuje me ništa - nastavio je Dragojević.

- Ni on nije znao da ćeš imati potrebu da ga prevariš, to ne može da se zna. Vidiš gde te je srce dovelo - dobacio je Marko Đedović.

- Eto on mene neće, ne mora... Možda će mi napolju trebati još dug period da se oporavim, kao crne misli koje sam malo pre imala u pušionici. Ja nekad ne mogu da se ugrizem za jezik i evo gde me dovede, ali neću da se čuvam od reči za koje mislim šta treba da kažem - pričala je Dalila.

- Ti bi bila sa njim da on hoće da bude sa tobom? - upitao je Stefan Karić.

- Bih, šta je nelogično? Ja znam da mu sad hranim ego, da on bude još gori prema meni. Kad bih rekla ne bi bilo bi mu normlano - nastavila je Dalila.

- Je l' ovo ima veze što si rekla da ne može da on ide gore, a ti u blato? - pitao je Milan Milošević.

- Rekao si da je tvoja druga šansa prokockana, neka je. Sa Filipove strane nisam znala razlog. Druga šansa gde me je Dejan odbacio, ne znam što, jer se čovek vratio sa drugačijom glavom i razmišljanjem. Pričam ono što osećam i ne kalkulišem. Bolje da novu Dalilu nikad nisam upoznala. Ja uvek kažem šta mislim, ali kad kažem smeju se - rekla je Dalila.

- Ti sad Dejana voliš kako bi trebalo i imaš emocije? - pitala je Sandra Rešić.

- Ja Dejana volim i nikad nisam prestala da ga volim. Ja bih radila na tom odnosu. Ja sam uradila šta sam mogla i rekla, ispala sam po ko zna koji put ovakva i onakva. Ja sma neko ko pritisak može da podnese - pričala je Dalila.

- Zamisli da sam ostao sa njom i ona ovo kaže - dobacio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još