ŽELELA SAM DA ODRŽIM PORODICU NA OKUPU: Teodora Toković tvrdi da je trpela nasilje u braku, pevačicin bivši suprug kaže da je on preživeo psihičku torturu

Teodora Toković, nekadašnja pobednica "Zvezda Granda", nedavno se našla u žiži javnosti kada je iznela potresne detalje svog privatnog života i prisetila se nasilja koje je godinama trpela od bivšeg supruga. Ona je pre skoro tri godine smogla snage i stavila tačku na brak dug 11 godina, a sada otkrila kroz šta je prolazila kao žrtva nasilja. U međuvremenu se oglasio i njen bivši suprug, a pevačica tvrdi da je šokirana njegovim izjavama.

- Dugo sam se trudila da ćutim i ne iznosim detalje svog privatnog života. Videla sam da se bivši suprug oglašavao za medije, njemu na čast. Napad je najbolja odbrana, njegova izjava nema smisla, ako tvrdi da sam ja tukla ćerku, šta je on radio? Stajao i gledao? Ne bih volela da produbljujem ovu temu zarad dobrobiti naše ćerke, zbog koje sam i ostajala u tom braku - rekla je pevačica, koja priznaje da joj je trebalo dosta vremena da donese odluku o razvodu.

- Ne smatram da je moj bivši muž loš čovek, ali on ima problem s kontrolom besa. Imam dosta svedoka i dokaza koji svedoče o nasilju koje sam trpela. Zbog deteta sam davala šanse tom braku, želela sam da održim porodicu na okupu, ali na kraju sam shvatila da svojoj ćerki dajem loš primer time što trpim nasilje i ne razvodim se. Mislim da žene nemaju snage da istupe i kažu da su žrtve upravo zbog okoline koja dovodi u pitanje njihovu iskrenost i govori 'možda ga je izazvala'. Batine nijedna žena nije zaslužila - rekla je vidno uznemirena Teodora, koja ističe da je psiha njene 12-godišnje ćerke narušena zbog loših odnosa roditelja.

- Mojoj ćerki je trenutno najteže. Ona ima 12 godina i sve ovo je pogađa. Ljuta je na oca i poslala mu je poruku: "Što javno pričaš takve stvari, sada svi mamu osuđuju". Ona je najviše pretrpela i psiha joj je dosta bila narušena zbog svega što je doživljavala - rekla je Teodora, pa objasnila s kakvim se izazovima susrela kao samohrana majka.

- Jako sam posvećena svom detetu. Ona je odličan đak, provodim dosta vremena s njom, upisala sam je u privatnu školu da bi imala što bolje znanje, pritom sve to sama finansiram. Bivši suprug je nekoliko puta za dve i po godine kupio nekoliko krpica i dao onoliko novca koliko je smatrao da treba. Kada je bila pandemija ostala sam bez posla, živim kao podstanar, s detetom od 12 godina... Upravo zato me pogađa kada neko dovodi moje majčinstvo u pitanje. Nakon razvoda mi je teško bilo da ponovo poverujem muškarcima i da zavolim, nosila sam mnoge frustracije iz tog odnosa i boli me kada se prisetim kroz šta sam prolazila - zaključila je ona za "Alo!"

Teodorin bivši suprug se oglasio za domaće medije i rekao:

- Želim da demantujem optužbe bivše supruge Teodore Toković. Bili smo u braku 11 godina, nisam nasilnik i nikada ne bih udario žensko, imam ćerku za koju sam veoma vezan. Ne znam na koji način osoba građe kao ja može da udari žensko a da je ne povredi ili ne daj bože ono najgore. A što se tiče psihičke torture, trpeo sam je ja. Trpeo sam to što je veoma često dizala ruku na našu ćerku, što imam dokumentovano na snimku. To mi je veoma smetalo, to je jedan od razloga što sam prestao da je volim.

Izvor: Alo.rs
Foto: teodoragodsgift/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.