NE ŽELIM DA MI DETE BUDE KU*VA I OLOŠ: Marko Osmakčić žestoko ponizio Viktoriju Mitrović, zahteva od zadrugrke da abortira (VIDEO)

Na rijaliti imanju u Šimanovcima juče je održana emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je bila prikazana rasprava Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića u garderoberu, o tome da li on nju koristi za seks, kao i o svim problemima, koji im narušavaju odnos poslednjih dana.

- Nemam komentar, ja sa mrtvim ljudima ne razgovaram, pričam sama sa sobom na klipu. O mrtvima se ne raspravlja, ja sam presekla jutros, ja neću da dajem na važnosti o svemu što će ovde sada da se priča. Vidim samo sebe na snimku - istakla je Viki.

- Ja mislim da ovo nije kraj, pružiće joj ruku i pomiriće se - dodala je Sandra Rešić.

- Ne. Ova osoba je jutros imala izlaganje na temu trudnoće, došlo mi je da ga ubijem iste sekunde. Rekao mi je svašta. Rekao mi je da mu ne treba dete sa ovakvom osobom, da bude k*rva, da hoću da rodim dete zbog para, da ga zadržim preko deteta. Ja sam tražila test. Neću se očistiti, dete ću roditi, ali ga on neće videti. Ja imam bivšeg muža, niti dobijam alimentaciju, ja imam i nemačke papire, ništa nemam od toga - dodala je Mitrovićeva.

- Ovaj stav koji ima da sam mrtav za nju, jako mi je drago. Tako činimo svima dobro, nema više svađe, prepirke, nameštanje momka, nameštanje drugarica - rekao je Marko.

- Ti si tražio od mene da stajem uz tebe, ja sam im okrenula leđa, da bi ti posle meni okrenuo leđa. Mrš, ološu jedan. Dete nećeš videti - poručila je Viki.

- Naravno da je htela da me navata na dete, hvala Bogu. Biti sa mnom u vezi je želja, a sa Viki hrabrost. Momak za primer, ne pijem, ne pušim, k*rvam se, ali na dobar način. Ne postoji ovakav momak u Evropi. Ja sam se zaj*bao, pa sam se zaj*bao. Već prvi put kad je popila tabletu sam joj dao do znanja da neću date. Zna kad su joj plodni dani. Ako me zaj*beš, onda si ti kriva. Budi poštena i budi fina. Budi iskrena, nemoj da cara varaš. Ja ne želim da meni bude dete k*rva ili klošar. Neka ide na čišćenje, ako treba krv, ja ću donirati - istakao je Osmakčić.

- Čekaj, ako sumnjaš da si trudna, kako možeš da spavaš sa Krletom? Ušla si u tuš kabinu i rekla mu da bi. Opet to radiš iz inata - ubacio se Stefan Karić.

- Ja sam bio u tuš kabini, ona mi je rekla da nije problem da se skine gola jer me zna i ušla je - dodao je Stefan Krstović Krle.

- Krle, rešio si moj problem, hvala ti - rekao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.