TOLIKO TOGA SAM JOŠ ŽELELA DA TI KAŽEM: Dea Đurđević potresnom porukom oprostila se od koleginice i prijateljice Ksenije Vučić

Novinarka Ksenija Vučić, bivša supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iznenada je preminula u 56. godini.

Direktorka televizije "Pink 3" i voditeljka emisije "Pravac" sahranjena je danas u Beogradu u prisustvu porodice, prijatelja i velikog broja javnih ličnosti.

Dea Đurđević, koleginica i prijateljica preminule Ksenije nakon sahrane oglasila se na društvenoj mreži Instagram.

Voditeljka jutarnjeg programa dirljivim rečima oprostila se od čuvene novinarke.

- Moja Ksenija... Ne mogu da verujem da se nikada više nećemo zajedno smejati, plakati, a nekada oba istovremeno. Nikada više satima razgovarati o svemu, a toliko toga još imam da ti kažem, sigurna sam i ti meni... Toliko planova za budućnost kojima si se beskrajno radovala... Od danas se sve menja. Zauvek. Hvala ti što sam imala privilegiju da budem tvoj prijatelj. Tvoj amanet je moj zadatak. Počivaj u miru. Verujem da ti je Bog podario Carstvo Nebesko jer si ga živeći ovozemaljski život zaslužila. Volim te - napisala je Dea uz crno-belu fotografiju Ksenije Vučić.

Nakon objave lepe plavokose dame usledile su poruke podrške njenih kolega, prijatelja i fanova, koji su pisali o svojim sećanjima na prerano preminulu novinarku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još