ČESTITAJU MI NA HRABROSTI: Ljiljana Jakšić iskreno o naslednici Dariji koju je na svet donela u 52. godini

Glumica Ljiljana Jakšić rodila je ćerku Dariju u šestoj deceniji, a sada je progovorila o naslednici koju sama odgaja.

Iako je jedan deo javnosti iznenadila njena odluka da dobije ćerku u 52. godini, Ljiljana kaže da joj je ćerka donela neverovatnu radost.

- To je nešto najvažnije i najlepše u mom životu. To je pravo bogatsvo i suština života. Ona ide u drugi razred i još nije na onlajn nastavi. Ja mislim da sam mnogo žena motivisala i drago mi je. I žene u kasnijim godinama mogu da ostave potomstvo. Nije teško biti majka, tu su neke komplikacije koje su svakodnevne. Nije lako izgurati u poslu i druženju, pa tako ni u majčinstvu. Roditelji su tu vispreni i žilavi... Moja ćerka je puna pitanja, ona je znatiželjna da čuje šta sam ja radila u životu. Voli da me gleda kad radim i bila je otvaranju Skadarlije i tako je ponosna bila što ja baš tu radim. Mnogo je lepo to, ne doživljavam to kao nešto teško. Ja pokušavam da nađem načine da plivam u svemu tome. Bitna je ljubav. Iz silne ljubavi i želje sam ja i postala majka i ljubav je ključna reč u našim životima - ispričala je glumica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" na televiziji "Pink".

Ona je otkrila da joj veliki broj ljudi čestita na hrabrosti da bude samohrana majka.

- Meni je to čudno, mislim da bi se svaka majka u mojoj situaciji tako ponašala. Pored mene korača jedno divno mlado biće, koje ja usmeravam u životu. Pune smo priče i radosti, sve je to velika životna radost. Ona je izrazila želju da bude advokat. Počela je da svira violinu, ali ona će biti advokat - kazala je Jakšićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Televizija Kurir/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.