KOD MENE JE SVE TRANSPARENTNO, I KAD JE LEPO I KAD NIJE: Saša Joksimović progovorio o glasinama da se razvodi

Glumac Saša Joksimović progovorio je o glasinama da se nakon dvadeset godina ljubavi razvodi od supruge Nevene, sa kojom ima sina Iliju.

Kruže glasine da se razvodite?

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko.

Koliko puta se za ovih dvadeset godina desilo da se posvađate i da ne pričate nekoliko dana?

- Nikad, verujte mi na reč. Tačnije, posvađali smo se sto puta, što je i normalno, mada ja to i ne smatram svađom, već konstruktivom polemikom. Mnogo volim da diskutujem, a kako smo oboje bučni, mogu misliti kako to deluje sa strane. Da bi brak funkcionisao, osim ljubavi neophodna je tolerancija. Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim. On je jedan zdrav i srećan dečak, koji će u aprilu napuniti 13 godina.

Dobro, ako se ne razvodite, što ste ostavili status konačno slobodan?

- Pa, hteo sam da kažem da sam posle nekoliko dana snimanja konačno dobio slobodan dan.

Niste imali potrebu da demantujete naslove koji su se pojavili?

- Stari Saša bi to uradio, ovom sadašnjem ne pada na pamet da gubi vreme. Novi Saša je u fazonu "neka misli ko šta hoće". Kada me neko otvoreno pita, kao vi sada, spreman sam iskreno da odgovorim. Kod mene je uvek sve transparentno - i kad je lepo, i kad je manje lepo. Ne obazirem se više ni na loše komentare. Što bi rekao Zlatan Ibrahimović: "Svi moji hejteri su moji fanovi".

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: sasajoksimovic_official/Instagram

Pogledajte još