BORIĆU SE ZA ŠA, NE PLAŠIM SE TARE: Monika Jovanovska nova je učesnica "Zadruge 5" (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša gotovo svakodnevno spominjao je Moniku Jovanovsku, devojku sa kojom se dopisivao do samog ulaska u "Zadrugu 5", a ona se večeras nalazi u studiju iz kojeg će otići pravo u Belu kuću, gde će se susresti sa Ša, ali i Tarom Simov:

- Imam tremu od cele situacije. Studiram marketing i menadžment, nemam dečka, slobodna sam. Imam 21 godinu, dolazim iz Skoplja - rekla je Monika za koju mnogi kažu da je dvojnica Tare Simov, a evo šta ona kaže na to:

- Nemam problema sa tim. Svako ima svoju lepotu, ja imam ženstveniju energiju.

- Ša i ja samo se dopisivali preko Instagrama, a onda smo se videli na kameri. Pre njegovog ulaska mesec dana. Ja sam mu prva poslala poruku, tako je sve počelo - objasnila je Monika svoj odnos sa reperom.

- Fizički stvarno podsećam na Taru, ali ja sam ženstvenija. Ša i ja smo počeli da se dopisujemo, a posle smo pričali preko kamere. Ja sam mu se javila, trebalo je da dođe u Skoplje, ali je ušao u "Zadrugu", tako da se nismo upoznali lično. Očekujem svašta, drugačiji je kada je dobar sa Tarom, pogubljen je, ne znam šta mu se tamo dešava, ne znam kako će reagovati kad me vidi na vratima Bele kuće. Ja sam u nervozi rekla da me ne zove ako se pomiri sa Tarom, ali ne mogu, sviđa mi se, hoću da se borim za njega. Ja se ne plašim Tare, videle smo se jednom u kafiću našeg prijatelja. Ista je napolju i u "Zadruzi", hiperaktivna je, temperamentna, ja to ne podnosim. Imam neku emociju prema Nenadu, to je čudno, ne mogu da opišem - priznala je Monika.

- Naoružala sam se informacijama o Tari, imam keca u rukavu, ako mi se zameri, iskoristiću to, naravno. Polako. On voli moj bezobrazluk, slažemo se, kompatibilni smo, sve razume kad mi vidi lice - nasmejala se Monika.

Tarina "dvojnica" potom je krenula na rijaliti imanje.

Ša i Simova bili su šokirani ali i nasmejani kada su je ugledali na vratima Bele kuće, a reper je tom prilikom zagrlio, dok se Tara ljubazno upoznala sa njom.

Monika se upoznala sa zadrugarima, pa se obratila cimerima, ali i gledaocima "Zadruge".

- Ćao svima, ja sam Monika. Neki kažu da sam "nepostojana", ali ja postojim. Imam 21 godinu i pauzirala sam fakultet da bih ušla ovde - rekla je Monika.

- Je*ote, ne mogu da verujem - rekao je Ša.

- Pa, dozivao si me - rekla je Monika.

Nakon Monikinog ulaska, Tara i Ša otišli su u pušionicu, gde im se ubrzo pridružila i ona:

- Ja sam jedva čekala, ima slobodan krevet do njega odmah - rekla je Tara.

- Ne lupaj, zašto si takva? Tarinjo - govorio je Ša.

- U koktelu ljubavi - pevala je ona.

- Otkud ti? - pitao je Ša Moniku.

- Otkud ja? Ti si me tražio. Tražili ste, dobili ste, sad gledajte - rekla mu je Monika.

- Čujem da si me drukala za neke momke bivše? - ispitivala ju je Tara.

Monika je, zatim, pitala Ša da li će je zagrliti, a on je rado prihvatio ponudu.

- Pozdravila te je Sandra, samo se seti šta ti je pričala, ne zaboravi svoj cilj, to si i meni pričao. A šta radiš? - rekla mu je Monika.

- Rekao sam ti da ne mogu da garantujem ništa - rekao joj je on.

- Ali ja znam da ti ne voliš Taru, opsednut si. Ja zbog sebe ne mogu biti takva u "Zadruzi" - objasnila mu je ona.

Tara, Monika Jovanovska i Ša nastavili su razgovor u pušionici, a reper se nalazio između dve vatre, s obzirom na to da je Tara neprestano provocirala novu učesnicu rijalitija, a Monika joj nije ostala dužna:

- Monika, ne treba da brinem za ove momke, je l'? - pitao je Ša.

- Da radim sa njima nešto? Ja imam neko poštovanje - odgovorila mu je Monika.

- Vidiš? Za nju ne moram da brinem - poručio je Ša Tari.

- Ti sve radiš sebi, meni ne radiš ništa loše. I Tara zna da je loša, maltretira ga bukvalno, kao da se iživljava - komentarisala je Monika.

- Želim da mu dam šansu da zavoli, da se zaljubi. Ja volim da činim - rekla je Tara.

- Nemoj da me stavljaš na ignor. Ja sam sa tobom tu. Meni je lepo sa tobom, prema tebi imam emociju - obratio se Ša Tari.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još