Marijana i Nemeš ponovo zajedno

Marijana i Nemeš se vole i tu više nema dileme. I pijani i trezni, oni su željni jedno drugog i to je to. Tokom žurke, na kojoj su spojeni svi stanari VB-a zaljubljeni par je bio u zagrljaju, ljubili su se i mazili. 

Nikola se hvalio Marijani: "Kad odemo negde u Zagrebu ili negdje drugdje van, da me vidiš kakav sam, košulju kidam. Da mi vidiš fotke na Fejsu", objašnjavao je Nikola Marijani. Ona kaže da će morati promeniti Facebook profil, pa dodaje da je zaboravila lozinku.

Nemeš planira mnogo vremena da provodi u Hrvatskoj

Nemeš je rekao da samo želi da sve bude u redu i da planira, nakon izlaska iz kuće, 60 posto vremena da provede na hrvatskom tlu. Pogotovo bi bio srećan da Nikola ili on uzme lovu u showu, ali onda su se slažili da nema veze, i ako ne budu imali novaca, dići će kredit. "Ovo je naše leto", saglasni su momci i rekli su da će iznajmiti jahtu. Svoj plan su zatim podelili i s Marijanom.


Marijana ne voli baš mnogo Šibenik

Kućna atrakcija, Nemeš i Marijana, nisu preterivali s alkoholom na zabavi, ali se svejedno nisu odvajali jedno od drugoga. Igrali su, mazili se i ljubili. 

Bojana je upozorila Marijanu na ponašanje i rekla da želi da upozna Marijanino dete i muža.

Marijana joj e uzvratila: "Ako mi još bude muž".

Marijana je tokom večeri rekla i da baš i ne voli Šibenik, a Nemeš ju je pitao, a da li voli Beograd?

N.D.

Pogledajte još