JA NE MOGU OVO, NEĆU DA TE ZAVLAČIM: Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, zadrugarka se trudila da ga razume (VIDEO)

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su tokom emisije Gledanje snimaka za crnim stolom porazgovarali o svom odnosu i stavili tačku na isti. Dejan je odlučio iz više razloga da je tako najbolje...

- Ja ne mogu ovo. Ja ne znam kako će to da izgleda... Mene odmah anksioznost uhvati... Neću da te zavlačim - rekao je Dejan.

- I ne treba. Trebalo je odmah da mi kažeš. Trebalo je sve da mi kažeš. Ja vidim da ja tebe silim, a neću nikoga da pritiskam. Imam 24 godine, život je ispred mene... Nisi ti jedini muškarac na svetu - govorila je Aleks.

- Naravno, u pravu si - nastavio je.

- Bolje je tako da mi kažeš, nego da me praviš debilom. Ja sam sve pokušala... Okej, ne moraš ništa - izjavila je Nikolićeva.

- Ja neću da ti budeš povređena... Plašim se svega - naveo je Dragojević.

- Sve mi je loše, razumeš... - rekao je Dejan.

- Navikao si možda da funkcionišeš drugačije - navela je Aleks.

- Moguće, ne znam ni sam kakav sam. Pet godina sam radio neke druge stvari.. Strah me je svega, meni je lepo sa tobom... Ali... Vidim da se trudiš - govorio je Dejan.

- Nemoj ti da strahuješ za mene. Bolje mi je da mi tako iskreno kažeš nego da me zavlačiš - rekla je Aleks.

- Ne možemo ništa da planiramo, ne znamo šta će biti. Ti si dobra... - govorio je Dejan.

- To su klasične fore "ti si mnogo dobra, problem je u meni"... U pravu si sve, nemam ni šta da ti kažem... - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još