KLOŠARKO LAŽLJIVA, POPU*I MI KU*AC: Nenad Aleksić Ša vređao Taru Simov pred zadrugarima zbog Mateje Matijevića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša.

- Zašto prvi poliješ Taru pivom i hvataš je za glavu? Devojka ti je rekla da se ne nerviraš oko Dubaija? - glasilo je pitanje.

- Ja ne mogu više nikakav odnos da imam sa Tarom, ne želim da trpim tu vrstu poniženja. Devojka ne može da ispoštuje jednu stvar, a to je da ne gleda drugog momka. Ne želim da dozvoljavam više da me neko udara, šutira. To što smo se dogovorili, ne može da ispoštuje. Nema više svrhe. Prvo i osnovo, faliće mi, želim da budem sa njom u odnosu na način na koji sam bio, ali sam svestan da ona voli drugog dečka, da je opsednuta i to neće prestati. Neće ispoštovati da ga ne gleda. Kapiram ja emocije i opsednutnost, ali je*em mu miša... Gleda ga ispred mene, još mi kaže da nemam pravo da se žalim - govorio je Ša.

- Ti si na sve to pristao - rekao je Marko Đedović.

- Ja sam pristao na to da ne gleda u tog momka, da mu se ne obraća. Nemoj da mi pričaš o njemu 24/7. Ne samo o njemu, nego o svima... Pristao sam na to da se ne spominju bivši, da se ne pominju preda mnom. Ona je opsednuta Matejom. Ona me je prva opsovala, pomenula Ljilju moju, onda sam je polio. Rekao sam joj da će da dobije najteže uvrede kad mi pomene Ljiljanu... Juče je ceo dan želela svađu. Prvi put sam iskulirao kad ga je pogledala, onda mi je Mateja prišao i ona je napravila haos - nastavio je reper.

- Mi ne razgovaramo - rekao je Mateja Matijević.

- Da li ga ne gledaš preda mnom? - pitao je Ša.

- Jednom mi je prišla za ova dva meseca. Sve stoji kako je bilo, mi ne pričamo, niti mi ona prilazi. Ovo drugo je vaše - govorio je Matijević.

- Sedi na šanku, pilji u čoveka i govori kako ima pravo da radi šta hoće. Onda neka ne radi ništa sa mnom - dodao je reper.

- Da, prvi me je polio pivom i uhvatio za glavu - dodala je Tara Simov.

- Nemoj da lažeš, lažovčino jedna. Prva je piljila u Mateju i napala me što sam pričao sa njim. Nisam joj gurnuo glavu - rekao je Ša.

- On se na početku iznervirao zbog Mihića, ja sam ga smirivala, kupila mu dva piva da se lepo provede. Nisam mogla da se opustim, đuskala sam sa Aleks i Viki. Jedino što sam mu rekla za Mateju je da mi je neprijatno da njih dvojica pričaju. Volim ga, imam pravo da ga gledam, gledaću ga do kraja života verovatno. Moja najveća greška je što sam prešla preko uvreda. Ja sam Nenadu jasno stavila do znanja da nisam ravnodušna, da postoje neke emocije prema Mateji, to držim za sebe. Cela tema Mateja se pokrenula zbog Nenada, ne zbog mene. Preko obezbeđenja me je uhvatio za glavu. Nacionalna sprdnja (Ša) ne može da me poremeti - nastavila je Simova.

- Klošarko lažljiva. Ti si bila ništa pre mene. Što ne glumiš padanje više? Jedan Ša je za tebe ovoliki - dodao je reper.

- Ne, ti si i fizički i kao čovek ovolicni. Dužan si mi još 50.000 - odbrusila je ona.

- Popu*iš mi ku*ac - rekao je Ša.

- Ne, da sam htela, uradila bih to - dodala je Tara.

- A šta radimo iza zavese i kad se spusti kamera? Ko me hvata za ruku i ljubi? Imali smo seks, je*ao sam te opet - pitao je reper.

- Ne, tebi ne može da se digne - uzvratila je Simova.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još