ŽURKA ZA PRINCEZU: Šako Polumenta organizovao proslavu prvog rođendana unuke Irie (VIDEO)

Peti dan marta je u domu popularnog folkera Šaka Polumente posebno važan jer je to datum rođenja njegove unuke Irie.

Šakov sin Adis prošle godine svog oca učinio je veoma srećnim jer je zahvaljujući njemu postao deda i jednoj devojčici.

Polumenta je tada izjavio:

- Kada se dobije unuka, onda je celi svet tvoj. To je poseban život.

Nakon što se pevač pre nekoliko dana ponovo našao u centru skandala jer ga je još jedna maloletnica optužila da joj je slao poruke neprimerenog sadržaja, nema sumnje da je u takvim momentima Šaku najveća podrška upravo porodica.

Pevač se danas se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram oglasio povodom lepog događaja i objavio video-snimak iz jednog podgoričkog restorana u kojem se može videti kako srećna porodica proslavlja prvi rođendan male Irie. Mala slavljenica blistala je u haljini bele boje, a u pozadini se mogla čuti Šakova pesma "Tebi za rođendan".

Ponosni deda uputio je emotivnu čestitku svojoj unuci:

- U ovim teškim vremenima najlepše je kada ti porodica podari sreću. To je onda okvir ispunjenosti vremena koji samo stvarali svih ovih godina. Dosta puta sam opisivao moju sreću koja mi je najbitnija jer više nema realnosti, a ni kraja preprekama koje ti drugi nameću i oblikuju... Ali tvoja sreća je naša sreća i uživaj nam na tvom prvom rođendanu, devojčice naša! Iria. Tvoje ime u prevodu bi trebalo da bude poruka za sve nas da uživamo u životu. Srećan ti prvi rođendan, pahuljice moja!

Autor: Nadlanu.com
Foto: sakopolumenta/Instagram

Pogledajte još