DOK VIKI MIRNO SPAVA: Marko Osmakčić grlio i ljubio Marijanu Zonjić (VIDEO)

Učesnik "Zadruge 5" Marko Osmakčić poznat po menjanju devojaka u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, ali i po jako turbulentnom odnosu sa Viktorijom Mitrović.

Ovog jutra on je odlučio da ne spava, te se iskrao iz svog ljubavnog gnezda sa Viki, i došao kod pevačice Marijane Zonjić. Njih dvoje su se u donjem vešu bez bubica jako prisno grlili i mazili.

Podsetimo, tokom prošle noći Osmakčić je progovrio o svojim emocijama prema Marijani.

- Da, gledamo se. Meni Marijana nikada nije bila inat, zato je Viktorija i pi*dela. Možda bih ja nju i ranije gledao, ali mi je glupo da ne bih pravio pi*darije. Posle svega što se desilo, malo me je strah kako će to da izgleda. Smatram da kod Marijane imam crveno svetlo što se tiče svega... Nije meni to presudno, ali me nervira kad to tako kaže. To nadmudrivanje i korišćenje nekih fora, to me nervira. Možda da se opustimo i budemo neko vreme, možda bih spavao sa njom za dve nedelje, možda dve i po, ko to zna. Malo se gasira... Nisam siguran da je bila iskrena potpuno sa mnom i zato se razmišljam šta da radim. Nepoverljiva mi je, kao što i ona to isto smatra za mene... - pričao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još