fbpx

Brena u panici,odložila album zbog Cece?!

Folk zvezda i vlasnica „Granda" Lepa Brena odložila je izdavanje novog albuma za kraj leta jer se boji da će je zaseniti novi CD Svetlane Cece Ražnatović, čija je premijera pesama neočekivano najavljena za 30. maj.

Kako saznaje Press, iako je otpevala skoro sve pesme, Brena je u dogovoru sa svojim timom saradnika odlučila da je najbolje da izdavanje albuma malo sačeka.

- Brena je skoro završila novi album, a njegovo objavljivanje bilo je zakazano za kraj maja. Međutim, odjednom se u medijima pronela vest da je Ražnatovićka u tajnosti snimila svoj CD i da će pesme premijerno početi da se puštaju od 30. maja. Kada je to saznala, najveća folk zvezda sa prostora eks-Juge je bukvalno poludela, pa je odlučila da objavljivanje albuma odloži za neko vreme. Njih dve su oduvek bile ikone folka u Srbiji, tako da se i njihova publika u većini podudara, pa bi objavljivanje albuma u isto vreme bio totalni promašaj. Brena je pogotovo svesna činjenice da će Cecin album biti pravi bum jer će ona u to vreme biti u osmomesečnom kućnom pritvoru - kaže izvor blizak Lepoj Breni.

Inače, većina muzičkih magova i kritičara smatra da nije pametno da dve velike pevačke zvezde izdaju album istovremeno i da se ne zna koja bi u ovoj bici izgubila.

Za razliku od Cece, koja zbog kućnog pritvora ne može da promoviše album, Brena bi tu bila u prednosti. S druge strane, ljubitelji ove vrste muzike jedva čekaju Cecin album jer očekuju da će tekstovi opisati njen trenutni život posle podizanja optužnice.

- Breni je krivo jer se uželela publike i jedva je čekala da izađe na binu sa novim pesmama. Ipak, morala je da se složi sa svojim saradnicima da nije pravo vreme, naročito što je Ceca popularna u Bosni i u Hrvatskoj, gde i Brena ima široku publiku, koja bi morala da se opredeli za jednu od ove dve pevačice.

Prema poslednjim dogovorima, Brena će svoj muzički projekat izdati krajem leta, pa je pomerila i beogradske koncerte, koje će održati u Areni 20. i 21. oktobra, piše "Press".

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.