UZBUDLJIVO I NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA: Sanja Močibob napustila Survivor

Nakon pet uzbudljivih epizoda koje su bile ispunjene zahtevnim fizičkim izazovima, ali i ozbiljnim tenzijama među takmičarima, sinoć je iz Survivora ispala Sanja Močibob, takmičarka plavog tima.

U poslednjoj igri se suočila sa dva učesnika crvenog tima – Ivonom Koković i Igorom Lazićem, koji su imali jednak broj glasova za ispadanje iz takmičenja. Njihov zadatak je bio da što duže jednom nogom održe ćup pun peska.

Sanja je prva pokazala slabost što je prouzrokovalo njenu eliminaciju iz daljeg takmičenja. Ovakav ishod je obradovao takmičare crvenog tima, a nije preterano teško pao ni plavim učesnicima.

Imajući u vidu da je Sanja već pri dolasku na ostrvo imala snažne emotivne reakcije, pa je više puta i zaplakala zbog uslova, niko nije bio preterano iznenađen što je baš ona takmičenje napustila prva. Ona je u prethodnoj epizodi više puta istakla da je umorna i da bi volela da ide kući, pa se u poslednjem izazovu nije preterano trudila da ostanje u daljem takmičenju.

Jučerašnju epizodu obeležili su i komentari Maše Kuprešanin o Igoru Laziću. Ona je istakla da se sa Ivonom dosta zbižila pa bi joj teško palo da je ona ispala iz takmičenja, dok je sa Igorom ostvarila "najlošiju komunikaciju".

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova S-Printscreen

Pogledajte još