Katarina Živković ceh u kafani od 1.000 evra stavila na račun Saše Popovića!

Kako saznaje "Alo!", Popović je svojoj zvezdi, nakon pobede u "Farmi" rekao da za 100.000 evra, koliko je osvojila, može samo da snimi album, ali ne i da dobije stan kao što je zamislila, što je nju razbesnelo.

"Posle pobede na Farmi, Katarina je imala sastanak sa direktorom Granda, Sašom Popovićem, sa kojim se dogovarala kako će da uloži novac od nagrade. Od 100.000 evra, koliko je osvojila, ona je zahtevala album i stan, na šta joj je Popović rekao da je to nemoguće. Predložio joj je da te pare uloži u album koji inače nije jeftin, a da na stan zaboravi, što je nju razbesnelo", priča za "Alo!" izvor blizak pevačici i direktoru Granda, koji dodaje da se Leskovčanka na besu nije zaustavila, već je odlučila i da se osveti svom direktoru, i to u kafani Zorice Marković, gde je napravila žurku na račun Popovića.

"Posle sastanka sa Popovićem Kaća je poludela i odlučila da se sa društvom proveseli kod Markovićeve, gde je čest gost. Posle jedne pijanke koja je Živkovićevu koštala 90.000 dinara, ona je odlučila da taj ceh stavi na Sašino ime. Direktora Granda iste večeri je zbog ovog duga pozvala Zorica Marković i saopštila mu iznos koji je njegova pulenka napravila na njegov račun, što ga je razbesnelo. Sutradan je Kaću pozvao na sastanak na kom joj je skrenuo pažnju na njeno bahato ponašanje i rekao joj da prestane da razvlači svoj ljubavni život po novinama i eksponira Branislava Jankovića. Takođe joj je rekao da račun od 90.000 dinara ne bi oprostio ni većim zvezdama, a kamoli njoj, koja trenutno nema puno nastupa", priča ovaj izvor.

Pogledajte još