OVA BOLEST JE ZAISTA HRABRA DA SE VRATI I BORI SE SA MNOM: Siniša Mihajlović saopštio da ponovo ima leukemiju i da mora na bolničko lečenje

Siniša Mihajlović biće ponovo hospitalizovan radi nove runde lečenja od leukemije.

- Ova bolest je zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom. Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan. Za razliku od pre dve i po godine, sada znam šta treba da radim, nadam se da je u pitanju kratko vreme, ali ću svakako morati da preskočim neke utakmice - izjavio je Mihajlović na konferenciji za medije.

- Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete - dodao je Mihajlović.

On je poručio da će uskoro ponovo biti uz svoje saigrače i medije koji su došli na njegovo obraćanje.

- Moderna tehnologija danas omogućava da nesmetano pratim treninge i utakmice. Početak ove 2022. godine nije bio nimalo srećan, ali ne smemo da padnemo, ne smemo da kukamo. Siguran sam da me moji momci neće razočarati, a ja ću se boriti kao i uvek, za sebe i za njih. Siguran sam da će se i oni boriti za mene. Oni su svi dobri momci i fudbaleri.

Bolonja se devet kola pre kraja nalazi na 11 bodova od zone ispadanja, a u teškom momentu za sve Mihajlović poziva navijače da pruže nikada veću podršku igračima i klubu.

- Voleo bih da navijači dođu na stadion i pomognu momcima, jer verujem da će svaki igrač na terenu dati 100 odsto sebe u svakoj utakmici. Ići ćemo uzlaznom putanjom na tabeli, a budite sigurni da ću se uskoro vratiti. Hvala svima što brinete. Dok budem u bolnici samo molim za poštovanje moje privatnosti, jer želim da terapiju odradim u miru. Ostavite "čoveka" Sinišu da radi šta mora, govorite samo o Siniši "treneru" koji je kraj aut linije - zamolio je Mihajlović.

Podsetimo, Mihajloviću su lekari iz Bolonje 2019. godine, dan pred početak priprema, utvrdili da boluje od akutne leukemije. Njemu je u međuvremenu presađna koštana srž i izgldalo je da situacija ide nabolje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sinisamihajlovic_/Instagram

Pogledajte još