ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Dejan Dragojević i Marko Đedović progovorili o prekidu prijateljstva (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinarka je zamolila Marka Đedovića da prokomentariše sukob sa Dejanom Dragojevićem.

- Kako komentarišeš Dejanove reči: "Ne daj bože da me ti podržavaš" - pitala je novinarka.

- Mislim da ne misli tako, da su u besu rečene. Kad on misli da mu je lakše, lupi glavom od zid, on kaže da bi pre išao kod mene kući kako bi se privikao na spoljni svet. Različito mi gledamo na sreću i nesreću i nekako mi je zbog toga drago, jer ne mogu da pričam da sam srećan, a izgledam kao da sam gorbaru sa lopate pobegao. Moje lupanje glavama, jaukanje i plakanje nisu videli. Mislim da sam srećan... Dejan i dalje u dubini duše zamera meni podršku Dalili u traženju sopstvene sreće i to je razlog zašto ja ne mogu da mu verujem da je srećan. One večeri kad je Dalila sedela zagrljena sa Filipom, pitao sam je je l' joj je lepo i je l' mi zamera, rekla mi je da jeste i da mi ne zamera. On i dalje, pa i u onim raspravama je rekao da smo ga mi uvalili u gov*a. Ja sam ga podržao za Aleks iako sam stava da nije još uvek zreo za to. Previše se brzo sve izdešavalo. Zabole me kur*c za sve, to je najbitnije. Ja sam bio dužan da očistim gov*a poturajući mu rame za plakanje - rekao je Đedović.

- Ja sam već sad čuo da mu je izlaganje nelogično. Marko kaže da kad pita nekoga nešto, on veruje u to, a onda on kaže da mutiraju televizor i da prate postupke. Slika bez tona govori više reči - rekao je Dejan.

- Kome verujem na reč, Dalili - pitao je Đedović.

- Ne znam ja kome ti veruješ - rekao je Dejan.

- Verujem i tebi da ti je lepo, verujem u ove budalaštine - rekao je Đedović.

- Ja volim ovakvog iskrenog Marka, jer je ovakav bio i na mom ramenu. Drago mi je što je narod upoznao ovakvog Marka - rekao je Dejan.

- Je l' ti je žao što si optužio Marka što uništava tuđe živote - pitala je novinarka.

- Ja sa Markom kad uđem u raspravu, tako je kako je. U besu sam rekao i za nešto i mislim. Rasprave sa njim su bez vređanja. Šta meni može Marko? Ne može mi ništa - rekao je Dejan.

- Ja sam čoveku koji je za svog životnog saputnika govorio sve najlepše, pa najgore, verovao. To je autoprojekcija - rekao je Marko.

- On kaže da sam ja koristoljubiv, a danas čujem da je on iskoristio Mariju i Miljanu. Rekao mi je da sam genetski otpad - rekao je Dejan.

- Da, jesam rekao da si govn*r. Šta da kažem za čoveka koji me se odrekao, a plače mi na ramenu? - rekao je Đedović.

- Veliki šef pošalje pismo da rešavamo probleme na porodičnom sastanku, znači da smo porodica...Ja mogu da mu narušim komunikaciju sa ostalim ljudima - rekao je Dejan.

- Ma koga boli ku*ac za ostale ljude, ja odo kući za tri meseca - rekao je Marko.

- Sa Markom je bolje biti u raspravi, nego da si sa njim toliko blizu, tad si ugašen - rekao je Dragojević.

- Ja želim da ga gledam kao budalu - rekao je Đedović.

- Neiskrenost, laž, manipulacija narodom. Šta ću ja kad mi on priča iza leđa - rekao je Dejan.

- Opet grešiš i praviš budalu od sebe - rekao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.