Zabranjeno pušenje & bosa stopala Marije Karan

U spotu za pesmu "Tvoja bosa stopala", frontmen "bosanske varijante Zabranjenog pušenja" - Sejo Sekson će se oprobati u ulozi koju je Žan-Klod Van Dam imao u filmu "Legionar", dok će Marija Karan igrati njegovu ljubav koja ga čeka.

- Na moje veliko oduševljenje, Marija će biti deo spota za pesmu "Tvoja bosa stopala", ali su me producenti uskratili tog zadovoljstva da imam zajedničku scenu sa njom. Možda je tako i bolje, jer teško da bih joj odoleo, a žuta štampa bi odmah od nas napravila romansu. Ona je već snimila svoj deo priče u Kotoru, a mene čekaju snimanja za koji dan u Kapadokiji. Do sada sam uvek sam bio režiser svojih spotova, ali kada je Marija pristala da glumi, odlučio sam da stanem ispred kamere! Ipak, sve je bilo uzalud, jer se nisam izborio za zajedničku scenu. Nisu pomogle ni moje molbe rediteljima - kaže kroz smeh Sejo Sekson, a prenosi "Press".

Kako Sejo objašnjava, Marija Karan u ovom spotu igra njegovu ljubav koja ne može da bude s njim:

- U spotu je Marija moja velika ljubav koja me voli, ali pošto sam ja u jednom opasnom okruženju, ne može da bude sa mnom. Fizički smo razdvojeni i nalazimo se u drugim državama, ali to ne umanjuje našu ljubav. Bez obzira na sve, ona me čeka i čezne za mnom jer je sigurna da sam ja izabranik njenog srca. Lepo je makar i u spotu kada te Marija Karan čeka i setna je za tobom.

Ipak, Seji najteže pada to što mora da ide u solarijum i "pumpa" mišiće kako bi bio što sličniji Žan-Klod Van Damu čiju originalnu opremu iz "Legionara" će koristiti za potrebe ovog spota.

Šta bi Nele i Kusta sada rekli Mariji?

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.