Verovali ili ne: Seka Aleksić je ćelava pevačica!

Pevačica Seka Aleksić ostavila je mnoge bez teksta nakon nekoliko objava na svom Facebook profilu gde je nagovestila da je izabrala najekstremniju frizuru do sada - obrijala se do glave!

- Seka ćelava, volim to! - postavila je Seka kao svoj status na Facebooku i za samo nekoliko minuta pokupila niz pozitivnih komentara na koje je odgovarala šaljivo.

- Nisam sigurna da mi se baš dopada, ali uvek postoje alternative. Zbogom koso, zbogom pameti! - napisala je gospođa Piljikić.

Kako je neimenovani izvor rekao za "Alo!" pevačica se zaista ošišala na ćelavo i u sledećem periodu će se u javnosti pojavljivati sa turbanom i dodaje:

- Na ovaj potez Seka se odlučila tokom svog boravka u Gani, jer je bila inspirisana njihovim javnim ličnostima koje su mahom bez kose. Kada je Seka videla na televiziji njihovu najpoznatiju pevačicu ćelavu, odmah je poželela da i ona napravi ovakvu vrstu promene. Tokom emitovanja spota pevačica iz Gane u nekoliko kadrova imala je i turban na glavi, tako da će i Aleksićeva u narednom period nositi razne turbane.

Da li je Seka zaista zaboravila Rijanu i njene frizure i odlučila se da proba afrički stajling, videćemo večeras na TV Pink kada bude premijerno izvela svoj novi singl "Soba 22".

NASTUP NA TV PINK!

Pogledajte još