UDALA SAM SE ZA SVOG FANA: Jelena Pešić iskreno svadbi, medenom mesecu i imenu bebe koju očekuje sa Mladenom Vuletićem

Drugi april ove godine ostao je upamćen po svadbi Jelene Pešić i Mladena Vuletića. Devojka koja se svojim učešćem izdvojila u "Zadruzi 3" - najgledanijem rijaliti formatu u regionu, pokazala je određene kvalitete i bez ikakvog problema uplovila u voditeljske vode na RED TVu. Njeni voditeljski počeci bili su u emisiji "Pitam za druga", da bi sada već četiri meseca uspešno uz Milicu Kemez, Boru Santanu i Filipa Đukića vodila najluđi jutarnji program "Ne gledam ti ja to".

Kakvi su Mladenovi i tvoji utisci nakon venčanja? Kako se osećaš sada, kao gospođa Vuletić?

- Naši utisci su takvi da smo rekli da više nikad nećemo da pravimo svadbu. Svi su nam javili da im je bilo prelepo. Odlično se osećam kao gospođa Vuletić.

Čime te je Mladen osvojio?

- Iskreno, ne znam... Kad je on počeo da mi se udvara, ja sam mu prvo rekla: "Hajde da se družimo!" On se mnogo lepo ponaša prema ženama, prema majci, prema sestri... Sa svojim sam fanom, to je to.

Koji je bio odlučujući trenutak kada si znala da je Mladen pravi čovek za tebe?

- E, sad, odlučujući trenutak... Skontala sam da želim da se viđam sa njim, a prvi put sam pomislila kad smo se poljubili: "Jao da l mi ovo treba!? Onda sam želela opet da se vidim sa njim i opet i opet i opet! On je od prvog trenutka govorio da sam ja žena njegovog života.

Koje osobine najviše voliš kod Mladena, a koje najmanje?

- Volim što je posvećen meni, što je pažljiv, što je zainteresovan, odgovoran, što me sluša... Ne volim što je nekad brzoplet.

Da li već imate spremno ime za devojčicu koju očekujete ili su pregovori još u toku?

- Jedino ime koje mi se sviđa je Mila, ali meni se više sviđaju muška imena, kao Vanja na primer.

Da ti je neko rekao kako ćeš upoznati čoveka svojih snova - da li bi mogla da poveruješ u to?

- Kad sam počela vezu sa Mladenom, odmah sam znala da ćemo se venčati, da se nećemo rastati. I to su mi svi govorili od prvog dana od kada smo zajedno, ali ne - ne bih poverovala da mi je neko pričao kako ćemo se upoznati.

S obzirom na to da si u drugom stanju, da li ste Mladen i ti planirali medeni mesec, i ako jeste - koju destinaciju ste izabrali?

- Medeni mesec... Mnogo se plašim aviona, a želela bih da idemo u Kankun. Ipak sačekaćemo do kraja juna, videćemo gde ćemo ići. Na letovanje negde sigurno.

Izvor: Pink.rs
Foto: jelena_pesic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.