ODUŠEVLJENE POTENCIJALNOM SNAJKOM: Anastasija Ražnatović u noćnom provodu sa sestrom i majkom Nemanje Gudelja (VIDEO)

Tokom prošle nedelje u domaćim medijima je poput bombe odjeknula vest da je Anastasija Ražnatović u ljubavnoj vezi sa srpskim fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem.

Popularna pevačica nakon raskida petogodišnje ljubavne veze sa biznismenom Đorđem Kuljićem uplovila je u romansu sa uspešnim sportistom koji igra za Fudbalski klub "Sevilja".

Muzička zvezda koja će uskoro proslaviti 24. rođendan, već nekoliko dana boravi u Španiji kod novog izabranika, ali na svojim nalozima na društvenim mrežama ona još uvek nije objavila nijednu zajedničku fotografiju.

Međutim, da zgodna brineta uživa u novoj ljubavi, te da je lepo prihvaćena u porodici popularnog tridesetogodišnjaka, svedoče video-snimci nastali tokom noćnog provoda.

Naime, Anastasija je sinoć u društvu Nemanjine sestre Vanje i majke Olivere uživala u izlasku, a zagrljaji i osmesi na njihovim licima potvrdili su koliko im prija kada su zajedno.

Podsetimo, Ražnatovićeva i srpski reprezentativac vezu su otpočeli pre nešto više od mesec dana, a upoznali su ih zajednički prijatelji. Nemanja je najstariji sin Nebojše Gudelja, nekadašnjeg fudbalera beogradskog "Partizana". Uprkos činjenici da ima i holandsko državljanstvo, Nemanja je već osam godina standardni reprezentativac u nacionalnom timu Srbije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još