Anabela Bukva ima novu ljubav

Anabela Bukva (36) je srećno zaljubljena i to u biznismena, Aleksandra Sašu Nedeljkovića (29). Njen CV znamo, u svim novinama i na svim tv-ekranima se u nastavcima smenjuju podaci kao u seriji "zaljubljena, povređena, razvodi se, miri se, zaljubljena, verila se, sprema se venčanje, povređena, raskinula...zaljubljena".

Više naslova u novinama nego pesama. Ali tako je to u životu "srpskog džet-seta".

Važno je da se o njima piše, a ne šta oni rade i koja su njihova ostvarenja.

E sad, sigurno vas zanima ko je novi voljeni. E pa Stori je naveo i taj "CV", odnosno podatke - čiji je i šta ima. Dakle taj CV glasi: "Aleksandar Saša Nedeljković, sin Olivere Nedeljković, rođene sestre braće Karić, koji živi u Moskvi. Inače, Saša je vlasnik luksuznog turističkog kompleksa "Aleksandar" u Orašcu, a pevačica ga je upoznala zahvaljujući svojoj prijateljici i Aleksandrovoj rođenoj sestri Gorici, domaćoj javnosti poznatoj po jednoipogodišnoj vezi sa golmanom naše reprezentacije Vladimirom Stojkovićem".

Story još piše da je ovaj mladi uspešni biznismen "razveden i ima jedno dete, pa mu ne manjka ni razumevanje za Anabeline majčinske obaveze prema njenim naslednicama".

O lepote i miline, neki bi rekli - o živote - lutalico!?!?

N.D.

Pogledajte još