PORED SRBIJE, TO JE JEDINA ZEMLJA U KOJOJ BIH MOGLA DA ŽIVIM: Dragana Mićalović provela nezaboravan odmor u Crnoj Gori (FOTO)

Jedna od najpopularnijih glumica novije generacije, Dragana Mićalović, iskoristila je prve zrake sunca da se odmori pored mora. Dragana je na poziv Nacionalne turističke organizacije Crne Gore boravila u ovoj zemlji gde joj se ukazala prilika da uživa u ekskluzivnim rizortima i turističkim kompleksima.

Ona je izjavila da često boravi u Crnoj Gori i da svaki put kada kada je poseti otkrije nove prirodne dragulje i turističke sadržaje koji je ostave bez daha.

Pred mora i sunca mlada umetnica uživala je i u gastronomiji i morskim specijalitetima u nekim od svojih omiljenih ugostiteljskih objekata.

- Ne znam koji bih deo od svega viđenog izdvojila jer je svaka lokacija posebna i magična na svoj način. Luštica Bay, Porto Novi, a meni lično najbolji restorani su definitivno "Ćatovića mlini" i "Marea" u Porto Montenegru - izjavila je Dragana.

Takođe je navela i da je Crna Gora druga zemlja u kojoj bi mogla da živi.

- Crna Gora je osim Srbije jedina zemlja gde bih mogla da živim, i ne isključujem mogućnost da u narednom periodu u Crnoj Gori boravim češće nego do sada - kaže ona.

Navela je da u Crnoj Gori ima puno prijatelja i to je jedan od razloga što je čest gost u ovoj susednoj zemlji.

Draganine fotografije više nego dovoljno svedoče o tome koliko je uživala u ovom kratkom odmoru i kako je istakla sada je spremna da se vrati poslovnim obavezama i novim glumačkim projektima koji je čekaju u narednom periodu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zvezdana Kujović, Bojan Gnjidić

Pogledajte još