NAŠA VEZA JE NA PAUZI: Barbara Bobak progovorila o raskidu sa Darkom Lazićem

Pevač Darko Lazić zadržan je u policiji nakon što je napravio niz prekršaja u saobraćaju, a neposredno pre toga on je pričao kako je njegova veza sa koleginicom Barbarom Bobak gotova, što je sada potvrdila i ona.

Naime, nakon što je saznala za privođenje Barbara se oglasila za "Blic" i rekla da su Darko i ona raskinuli i da se ne čuju.

- Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke doneti. Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora. Hvala vam na razumevanju - rekla je Barbara.

Podsetimo, pevač je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu. On je priveden zbog prekoračenja brzine, jer je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena brzina 80 km na sat. Izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu. Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

Izvor: Blic.rs
Foto: barbara.bobak/Instagram

Pogledajte još