Đoković: Bilo je teško!

"I pre nego što smo juče počeli meč, znao sam da je on veoma težak protivnik, koji podjednako dobro igra na svim podlogama, i da ću imati dosta problema da ga pobedim", rekao je Đoković posle pobede u četiri seta - 6:3, 3:6, 6:3, 6:2.

Drugi teniser sveta kaže da mu je prijao prekid meča, jer je danas odigrao dosta bolje nego juče.

"Danas sam uspeo da kontrolišem igru bolje nego juče i verujem da mi je to omogućilo da dobijem dva seta. Zadovoljan sam današnjom igrom i sada mi predstoji da se pripremim za narednim meč, koji je na programu već sutra
", rekao je Đoković.

Del Potro je priznao da ga je Đoković danas nadigrao, ali kaže da bi možda sve izgledalo drugačije da je iskoristio šansu koju je imao sredinom trećeg seta.

"Juče smo odigrali dva ravnopravna seta, a danas je Novak bio mnogo bolji. Koristio je sve šanse koji je imao i na taj način mi znatno otežao posao", rekao je Del Potro.

Argentinac je dodao da ipak ima razloga da žali.

"Žao mi je jedino što nisam iskoristio veliku šansu u petom gemu trećeg seta, kada sam na servis Đokovića imao dve vezane brejk lopte. Kada tako nešto propustite protiv igrača kakav je Novak, drugu priliku sigurno nećete dobiti i poraz je nemimnovan
", rekao je Del Potro.

(FoNet)

Pogledajte još