DEČKO MI JE PRAVOSLAVAC, NIJE GREH ŠTO SAM ZA VASKRS FARBALA JAJA: Rialda Karahasanović odgovorila na prozivke hejtera

Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović mnoge je začudila kada je rekla da je farbala jaja za Vaskrs.

Ona je na RED televiziji istakla da je, iako je muslimanka, ispoštovala najradosniji pravoslavni praznik.

- Pre svega, ja se zabavljam sa mladićem koji je pravoslavne veroispovesti, a i živim u gradu i državi u kojima većinsku populaciju čine pravoslavci. Za ovih pet godina koliko sam u Beogradu nikada nisam doživela nijednu neprijatnu situaciju. Neprijatnu situaciju sam doživela sada zbog ovoga - ispričala je Rialda u emisiji "Pitam za druga".

- Ja sam samo učestvovala u obeležavanju Vaskrsa sa mojim dečkom i njegovom porodicom, a njegovu porodicu sada doživljavam kao svoju. Jednostavno sam učestvovala u običajima. Ne znam zašto bi to bio greh? Greh je vređati i omalovažavati ljude ukoliko ti se ne dopada nešto što oni rade - rekla je ona i dodala:

- Ni meni se, isto tako, ne dopada dosta toga što čujem i vidim, pa ne idem okolo i ne širim mržnju. Pazite se karme, ona svakome vrati ono što zaslužuje. Nastojte da budete bolji ljudi, kako prema drugima tako i prema sebi - zaključila je Karahasanovićeva.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana pokazala svoja vaskršnja jaja i objasnila da, iako je muslimanske veroispovesti, obeležava sve praznike i poštuje sve svetinje budući da smatra da su sve religije potekle iz istog korena, odnosno da imaju isto poreklo.

Izvor: Pink.rs
Foto: queenrialda/Instagram

Pogledajte još