TI SI SUŠTINA SVEGA, ZAUVEK SI NAS POVEZALA: Virdžinija Mihajlović obeležila šest meseci od rođenja ćerkice Violante (FOTO)

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović nedavno je saopštio da se ponovo suočava sa teškim oblikom leukemije, ali da u porodici pronalazi snagu za borbu protiv opake bolesti.

Pored supruge Arijane, ćerki Viktorije i Virdžinije, te sinova Marka, Dušana, Miroslava i Nikolasa, najveću podršku pruža mu i malena unuka Violante.

Violante je danas napunila šest meseci, a njena ponosna majka Virdžinija u porodičnoj kući priredila je malo slavlje ovim povodom.

Naime, mlada modna blogerka fotografisala se sa svojom naslednicom pokraj simpatične torte i uputila joj dirljive reči.

- Pre šest meseci došla si na svet i promenila život meni i tvom tati. Više nam ništa nije potrebno, jer ti si suština svega. Sigurni smo da ćemo zauvek biti zajedno i da nikada nećemo napustiti jedno drugo. Violante, ti si plod naše ljubavi, zauvek si nas povezala. Uvek budi slatka, nasmejana, radoznala mala devojčica... - napisala je Virdžinija.

Podsetimo, Sinišina ćerka naslednicu je dobila tokom skladne ljubavne veze sa italijanskim fudbalerom Alesandrom Voljakom. Zaljubljeni par verio se u avgustu prošle godine u Grčkoj, a pretpostavlja se da će uskoro ozvaničiti svoju vezu i pred matičarem.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: virgimih/Instagram

Pogledajte još