GDE SI TI, BIVŠA LJUBAVI: Darko Lazić isprozivao Barbaru Bobak nakon raskida (VIDEO)

Pre četiri dana u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Darko Lazić priveden i zadržan u policiji zbog niza saobraćajnih prekršaja, prekoračenja brzine, alkohola u krvi i neposedovanja vozačke dozvole.

Pevač je sve ove navode negirao, tvrdeći da je samo malo popio i da je vozačku dozvolu zaboravio da ponese sa sobom.

Nakon toga, za domaće medije oglasila se Darkova, sada već bivša devojka, Barbara Bobak, koja je izjavila da je njihova emotivna veza na pauzi, te da uopšte nije iznenađena Lazićevim postupkom.

Pevačica je rekla da je Darka upozoravala svakodnevno, mesecima i skretala mu pažnju na poroke sa kojima ima problem. Bobakova je izjavila da joj je poznati pevač uradio stvari koje su gore od prevare i odlučila da se iseli iz zajedničkog stana u Novom Sadu.

Lazić je izjavio da je emotivno razoren zbog raskida, da ne zna šta će sa sobom i da ga je Barbara povredila teškim rečima.

Tridesetogodišnji folker danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram sa pratiocima podelio nekoliko video-snimaka kojima je poručio da mu bivša devojka nedostaje. Lazić se vozio na suvozačevom mestu i pevao stihove pesme "Prejako" Saše Matića.

Nešto kasnije, bio je u boljem raspoloženju i odlučio je da isproziva Barbaru pesmom "Bivša ljubavi" Baje Malog Knindže. U video-snimcima koje je objavio, zapevao je stihove: "A ti, gde si ti, bivša ljubavi".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još