Gaga protiv Cece, Brena protiv Cece, Ceca protiv...?

Ista meta ovog puta izgleda da je Svetlana Ceca Ražnatović, pa je Dragana Mirković odlučila da poput svoje koleginice publici besplatno ponudi nove pesme.

Lepoj Breni svaka vrsta medijske promocije dobro je došla. Pa se tako na veliko priča čije su pesme bolje Brenine ili Cecine? Jedno je sigurno obe pevačice naplaćuju skidanje pesama preko sajta, a Ceca je tokom jednog dana preko sajta zaradila više od 770.000 evra.

"Kurir" tako piše da je Dragana Mirković Ceci dodatno pomrsila konce, pošto su u etar već puštena dva buduća hita. Osim ovoga, tu su i "pirati", koji jedva čekaju da nove numere Svetlane Ražnatović puste besplatno na net, kad već ona neće.

Dragani Mirković izgleda kao da uopšte nije stalo do zarade od albuma. Pevačica živi u Austriji, a njenom suprugu biznismenu izgeda da poslovi dobro idu.

- Dve nove pesme su čist poklon! Ništa ono skidanje, novac... Ne, ne, ne. Apsolutni poklon! Ako budem uradila CD, i on će biti poklon - rekla je Dragana u emisiji "Ekskluziv".

Lepa Brena s druge strane izgleda da zna šta radi i kaže da će i Cecina i njena publika biti na dobitku.

- Moja karijera traje 30 godina i znam kako mediji funkcionišu. Bez intrige, poređenja, pravljenja buke i gužve, nema šou biznisa! Smešno je pomisliti da jedina ja ili jedino ona treba da objavimo novi album. Ali, znate šta, sva ta medijska buka dobro će doći i meni i njoj. Nadam se da su i njene pesme dobre, a u svemu ovome profitiraće najviše publika. I moja i njena - kaže Brena u intervuu za "Vesti".

Pogledajte još