MESECIMA SE NISU PODNOSILE, NEGATIVNA ENERGIJA SE PRENELA NA NASTUPE: Otkriveni detalji raspada grupe "Hurricane"

Pevačice Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić proslavile su se u grupi "Hurricane", ali su na iznenađenje fanova odlučile da se raziđu.

Mnogi nagađaju zbog čega su donele ovu odluku i šta se među njima dogodilo, a izvor je ispričao šta se zapravo dogodilo u njihovom bendu i zbog čega je došlo do raspada.

- Ivana, Sanja i Ksenija su totalno različite po prirodi. U početku, to im nije smetalo jer su imale isti cilj, da se probiju na estradi i ostvare muzički uspeh. Iako su najpre mislile da je dobro da svaka bude svoja i ostavi pečat u grupi, nakon nekog vremena, njihove razlike počele su da izlaze na površinu - rekao je izvor za Alo.

Kako je dalje izvor naveo, stanje u bendu mesecima je unazad bilo nepodnošljivo.

- Dolazi do čestih razmirica, svaka ima drugačiji stil, ali i muzički pravac. Svaka ima drugačiju viziju u kom pravcu treba da nastavljaju karijeru, koju pesmu da snime, koji žanr da otpevaju... Sve žele drugačije. Njihov tim je pokušavao da balansira, da nalazi kompromis, ali na kraju nisu uspeli. Njihova zajednička energija više nije bila ista, to se prenosilo na publiku, i na uspehe njihovih pesama. Zbog toga su odlučile da se raziđu po isteku ugovora. Bukvalno su jedva čekale da do toga dođe - zaključio je izvor.

Izvor: Telegraf.rs/Alo
Foto: Đorđe Bukvić

Pogledajte još