KAPETAN BELE LAĐE I JA: Maja Berović pozirala sa sinom Lavom (FOTO)

Za svaku ženu je saznanje da će postati majka najlepša moguća stvar na svetu. Takva vest prošle godine stigla je i u dom poznate pevačice Maje Berović.

Maji i njenom suprugu Alenu Dragosavu nakon pet godina braka ostvarila se najveća želja koju su imali otkako su započeli svoju ljubavnu vezu.

Poznata tridesetčetvorogodišnjakinja porodila se 21. februara ove godine i postala majka malenog dečaka za kojeg su ponosni roditelji odabrali ime Lav.

Od tada, on je postao središte njihovog sveta i roditelji uživaju uprkos brojnim neprospavanim noćima i svim obavezama koje donosi novi član porodice.

Lepa plavuša se i te kako snašla u ulozi majke i po objavama koje redovno deli na svom profilu na društvenoj mreži Instagram može se videti koliko joj majčinstvo prija.

Danas se širom sveta slavi Dan majki, a Maja je povodom ovog važnog dana sa fanovima podelila set fotografija na kojima pozira držeći malenog naslednika u naručju. Berovićeva je ovom prilikom pokazala pratiocima da je samo dva i po meseca nakon porođaja uspela da povrati vitku liniju.

- Srećan Dan majki. Pozdrav od kapetana bele lađe - napisala je kratko novopečena mama.

Nakon objave, usledili su komentari oduševljenih pratilaca koji su joj uputili niz kompimenata na račun savršenog fizičkog izgleda.

Podsetimo, Maja i Alen stali su na "ludi kamen" 2016. godine u Grčkoj, a maleni Lav kruna je njihove višegodišnje ljubavi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još