Hoće li Andrej Pejić i Lea T ugroziti slavu Adrijane Lime?

Magazin FHM uvrstio je modela srpskog porekla Andreja Pejića na listu najlepših žena sveta, ali ga je ocenio i kao “stvar”.

Maneken, za kojeg biste rekli da je na prvi pogled žena, proslavio se poziranjem u ženskoj odeći i tako se našao na 98. mestu liste najlepših žena koju FHM tradicionalno objavljuje.

Andrej Pejić

Iako je njegov seksualni identitet dvosmislen, dizajneri ga guraju kao neku veliku stvar. Mislimo da je “stvar” sasvim tačno. Visok, mršav, ima ravne grudi, to je ono što Andreja u svetu mode karakteriše kao “savršenu vešalicu” koja služi za odeću visoke mode – deo je teksta koji je bio postavljen, pa potom brzo povučen sa sajta magazina FHM.

Adrijana Lima

Andrej Pejić, koji je jednom prilikom rekao da za nekih deset godina vidi sebe kako u nekom istočnoevropskom selu gaji kokoške još se nije oglasio valjda uživa u životu i vinu, a FHM se brzo izvinio manekenu.

Lea T.

Modnom trendu koji je sa Andrejom počeo Gotije, nedavno se pridružio i Živanši čija je nova muza transeksualni model Lea T. koja je i zaštitno lice njihove letnje kampanje. Ova Brazilka pol je promenila još u adolescenciji.

Šta mislite da li će Andrej i Lea da zasene najpoznatije ženske modele?

Žizel