Hoće li Andrej Pejić i Lea T ugroziti slavu Adrijane Lime?

Magazin FHM uvrstio je modela srpskog porekla Andreja Pejića na listu najlepših žena sveta, ali ga je ocenio i kao "stvar".

Maneken, za kojeg biste rekli da je na prvi pogled žena, proslavio se poziranjem u ženskoj odeći i tako se našao na 98. mestu liste najlepših žena koju FHM tradicionalno objavljuje.

(old_image)

Andrej Pejić

- Iako je njegov seksualni identitet dvosmislen, dizajneri ga guraju kao neku veliku stvar. Mislimo da je "stvar" sasvim tačno. Visok, mršav, ima ravne grudi, to je ono što Andreja u svetu mode karakteriše kao "savršenu vešalicu" koja služi za odeću visoke mode - deo je teksta koji je bio postavljen, pa potom brzo povučen sa sajta magazina FHM.

(old_image)

Adrijana Lima

Andrej Pejić, koji je jednom prilikom rekao da za nekih deset godina vidi sebe kako u nekom istočnoevropskom selu gaji kokoške još se nije oglasio valjda uživa u životu i vinu, a FHM se brzo izvinio manekenu.

(old_image)

Lea T.

Modnom trendu koji je sa Andrejom počeo Gotije, nedavno se pridružio i Živanši čija je nova muza transeksualni model Lea T. koja je i zaštitno lice njihove letnje kampanje. Ova Brazilka pol je promenila još u adolescenciji.

Šta mislite da li će Andrej i Lea da zasene najpoznatije ženske modele?

(old_image)

Žizel

Pogledajte još