"Deveruše" otvaraju bioskop na Adi

0

Bioskop na Adi Ciganliji se otvara 17. juna uz komediju "Deveruše" (Bridesmaids) iz "kuhinje" Džuda Apatoua! Ženski odgovor na hit "Mamurluk u Vegasu/Bangkoku" koji je osvojio svetsku publiku!

Posle više godina (setimo se sjajnog provoda u bioskopima na stadionu FK Partizan i Tašmajdanu), Beograd konačno dobija bioskop za uživanje na otvorenom. Film “Deveruše” u režiji Pola Figa (serija “The Office”) biće premijerno prikazan 17. juna na svečanom otvaranju bioskopa na otvorenom na Adi Ciganliji.

Film “Deveruše”, u kome su zvezde Kristen Vig (Kristen Wiig), Maja Rudolf (Maya Rudolph) i Rouz Birn (Rose Byrne), govori o Eni čiji život postaje još veći haos kada otkrije da je njena najbolja drugarica verena i da očekuje da joj ona bude kuma. Iako nesretna u ljubavi i bez novca, Eni se upušta u skupe i bizarne rituale. Možete da pretpostavite koliko histerično smešnih scena sledi kada žene uhvati “bračna panika”…

“Deveruše” u redovnu distribuciju kreću 23. juna, ali nikako ne bi trebalo propustiti smejanje na otvorenom uz “beogradsko more” – Adu Ciganliju.

POGLEDAJTE TREJLER FILMA “DEVERUŠE”!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.