ŽELI DA ME SATERA U ĆOŠAK I BACI U DEPRESIJU: Dalila Dragojević progovorila o žestokim sukobima sa bivšim suprugom Dejanom (VIDEO)

Tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Dalilom Dragojević. Oni su pričali o njenim skandaloznim svađama sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem i prljavom vešu koji su izneli iz bračnog života.

- Isplivale su katastrofalne stvari, zašto baš sad da se potegnu te teme? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ne znam. Ja kad sam najgora, tad najviše pričam, kako kažu afekat. Verovatno kad je video u kom pravcu plovi brod, da se posveti samo meni i da me satera u ćošak. Uspeo je, ja ne bežim od toga. Ne što je pričao, nego koliko je dodao i izmislio. Surovo je komentarisao. Nisam znala kako mi roditelji regauju, šta se dešava napolju. Ja sam ostala bez teksta i nisam znala šta da odgovorim. On je pričao o sebi, a ne o meni. Kao što Miki kaže, šta je on tražio sa takvom ženom pet godina? On je govorio o prostituciji, šta je tražio pet godina? Je l' ga neko vezao? Terao da radi neke stvari? U trećoj sezoni je pričao sve najlepše o našem braku, a kudio svoju porodicu. Imali smo napade, a on je branio i nije dopuštao da se priča. Tad je pričao kako jeste, a sad kad se bliži kraj i misli da njegova veza nije zanimljiva, udario je po Dalili, da bi me bacio u depresiju - pričala je Dalila.

- Sećam se kad smo išli kod advokata i kad je bilo sve ono za telefone, on je meni okrenuo sliku od oca, da me podseti, kao neko upozorenje. U poslednjoj raspravi je rekao da mogu da ga pozovem da mi pokaže slike oca, konstatno mi udara na to. Prošao je razne situacije sa mojom majkom. Želi nju da oblati kao ličnost. Ja sam rekla kako ću da završim te optužbe. Ne znam kako da odbranim bilo šta. Nije istina bilo šta što priča, ali kako mogu da promenim? Sve da smo najgori i da se ne znam šta izdešavalo. Moja majka je pomogla i kad nije niko bio, bila je moja majka i moj otac. Okrenuo je priču da ispriča ono što se provlačilo kroz medije, pa i za samu mene - nastavila je Dragojevićka.

- Koliko si promenila sliku o sebi u očima drugih ljudi na gore? Slušam da si ostala bez igde ikog i da si izgubila prijateljstva. Svi kažu kakva je Dalila, kad je spala na Bebicu i Marijanu Zonjić - rekao je Darko.

- Ja nisam izgubila nikog ko je bio pravi prijatelj. Za Matoru sma odavno videla da se izvlači iz situacija. Bilo je povlačenje, ručkovi i večere. Je l' sam izgubila sve? Ne zanima me. Čopori se razbacaju i svako izlazi sam - odgovorila je Dalila.

Dalila se dotakla i svog odnosa sa Filipom Carem i njegovim tvrdnjama da ga je sramota što je bio sa njom.

- Nemao komunikaciju, stroga distanca. Poslednji odnos, uvredio me je opet. On kad napravi facu, kao da je u pitanju život ili smrt. Kad se meni sve desilo, on je ustao da kaže da je njega sramota. Svi pokušavaju da se operu i sklone sa strane. Ja baš sad hoću probleme i tek sad pravim probleme - rekla je Dalila.

- Kako se osećaš jer te neće ni Filip Car, ni Anđelo Ranković? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ajde što Filip neće, ne smatram da možemo da budemo zajedno. Anđelo me neće, Anđela sam izigrala. On mi je baš sladak i simpatičan. Drago mi je kad vidim da je nasmejan. Iznervirao me je kad mi je rekao da sam ga prevarila - govorila je Dalila.

- Šta je plan i fokus kad je tvoj život u pitanju? - pitao je Tanasijević.

- Plašim se izlaska, kao da me stiže sve. Plašim se da li ću imati snage da se pojavim i da dođem, nisam neko ko odustaje - rekla je Dalila.

- Je l' se stidiš nečega? - pitao je voditelj.

- Naravno, sramota me je postupaka gde nisam bila obazriva i nisam se vodila kalkulacijama. Ja neću ni posle ovoga, znam. Ja neću znati da se bavim kalulacijama, nikad u život nisam bila proračunata. Imam greške, ali šta da radim ja sad? Nisam ubila nikog - rekla je Dalila.

- Je l' te iznenadila očeva izjava i Dejanova rekacija? - pitao je Darko Tanasijević.

- Uhvatilo me je ludilo, ali kad sam čila tebe i njegovu rečenicu. Više me nije zanimalo šta Dejan priča. On je prebldeo, nije očekivao. Mislio je da će mene da ubije kad je rekao proketi novac i da će otac da mi završi u bolnici. On kao da je želeo da mog oca okrene protiv mene i da je mene vratio u stanje kakva sam bila pre. On je od mene napravio primernu osobu, stvarno jeste, svaka mu čast. Ma daj, borila sam se za njega kao lavica. Život mi se pretvorio u fokus na njega, monotoniju i mi da napredujemo. Imala sam 23 godine i tad sam razmišljala o porodičnom životu - nastavila je Dragojevićka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još