ZAGARANTOVANA AVANTURA: Koji znaci Zodijaka su najbolji saputnici?

Planiranje budućih putovanja može biti i vaša omiljena zabava, listanje veb stranica i stranica časopisa i oh! Skoro možete da osetite povetarac. Dakle, evo koji su najbolje kombinacije za putovanje prema horoskopu.

Savršeni prijatelji za putovanja sa Blizancima su Lav i Vaga. Blizanci vole da budu u trenutku i potpuno uživaju u destinaciji. Vole vibracije mesta. Lavovi već po prirodi vole zabavu i vole da se prepuste avanturističkim sportovima i igrama. Vage vole spokojno društvo svojih prijatelja i uglavnom ne vole da idu same na putovanja.

Najbolji horoskopski znaci za pratnju Ovna na putovanjima su Ribe, Strelac i Vodolija. Ovnovi su poznati po svom veoma cenjenom, avanturističkom duhu. Ostala tri znaka su savršeni saputnici jer uravnotežuju Ovnove stroge planove puta. Ostalima ne smeta da provode vreme jedni sa drugima i često izlaze da rade svoje stvari usred glavnih planova putovanja.

Rakovi vole da putuju sa Strelcem, Ovnom, Škorpijom i Ribama. Rakovi vole da istražuju prelepa mesta i takođe su željni da upoznaju tradiciju regiona, festivale, hranu itd. Strelac se može povezati sa drugima uz vrući obrok na pari, a Ribe, Škorpija i Ovan vole da budu nezavisni i verovatno će zajedno istraživati oblast, bez ikakve dosade.

Bikovi se najbolje slažu sa Lavom, Rakom i Jarcem. Ovaj horoskopski znak voli fin i luksuzan način života, pa ga više vole i kada putuju. Oni mogu veoma dobro da planiraju i svi ovi znaci vole raskošan način života. Oni su više tipovi koji žive u mirnoj vili pored plaža i uživaju u zalascima sunca umesto da idu na planinarenje i ronjenje.

Strelci se najbolje slažu sa Blizancima, Devicom i Ribama. Oni su avanturistički i spontani. Veća je verovatnoća da će se upustiti u džunglu u potrazi za prelepim cvećem i pticama. Strelci su fleksibilni i strpljivi. Dakle, ova tri znaka više vole da izađu zajedno i idu u kupovinu, piće i otkrivanje novih kafića.

Škorpije više vole da putuju u veoma malim grupama i zato su im Rak i Bik najbolji saputnici. Škorpije vole blizak krug i stoga vole da putuju u grupama od dvoje ili troje. Sva tri ova znaka uživaju u ležernom vremenu pored bazena i povezuju se jedni sa drugima uz čašu vina. Oni vole da održavaju planirani i organizovani plan puta.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još