NOVI RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Dalila Dragojević otkrila da li je njena porodica izdržavala Dejana (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Dejanu Dragojeviću.

- Da li te je blam za bljuvotine koje si pričao o Dalilinim roditeljima, a pet godina si bio na izdržavanju - glasilo je pitanje.

- Nije me blam, bio sam na izdržavanju kazne. Nije me blam, nije me potreslo. Kada osetim trenutak, ja to uradim. Može da mi kaže ko šta hoće. Nije me blam - rekao je Dejan.

- Je l' ti bilo top? - pitao je Milan Milošević.

- U određenim trenucima - dodao je on.

- Znam da mu je uvek bilo top. Ako njega nije blam, mene jeste što sam dovela takvog čoveka u kuću. Oni su govrili da je dobar, uvek sam potencirala da jeste. Ja ovo po prvi put opet čujem. Znam da nikad nisu bili loši prema njemu, niti ga povredili - komentarisala je Dalila.

- Da li su ga izdržavali? - pitao je voditelj Dalilu.

- Nisu ga finansirali, bili su tu da pomognu. Bio je moj muž, moj otac bi ga uvek pozvao da pita da li nešto treba. Uvek su radili zajedno. On bi rekao da je meni rođendan za nekoliko dana, pita da li će da učestvuju. Oni daju pare, za ono što misle da će mi biti potrebno. Uvek su zajendo radili. Moj otac je njemu kupio plejstejšn. Trudili su se na sve načine da upotpune njegovu sreću. Moj otac je hteo da se on oseća kao sin, a ne kao zet. Ne znam kakav čovek moraš biti da kažeš da te nije blam. Ja se stidim svojih postupaka. Za Gorana nisam ništa rekla. Koliko god da su mi naneli štetu, nije trebalo da komentarišem Gorana. Toga me je blam. Čovek je bio dobar prema meni i uz nas kad niko nije bio. Ne smatram da sam rekla ni deo onoga što je on izrekao. On će da odgovara za svoje postupke. Ne smatram da je validna osoba za bilo šta. Meni ne može da se ospori rad - objašnjavala je Dalila.

- Ja sam bio neko ko je potencirao Youtube kanal. Prvo sam uzeo kompjuter, ti si batalila. Ja sam potencirao da se otvori nešto. Ja sam hteo da nađem posao, vrlo sam sposoban i ni čega se ne stidim. Uvek sam imao pare i uvek sam radio. Kad se dešavalo da ne radim, trebalo je salon da otvorimo i da završimo kurseve ona i ja. Uvek sam težio, ali sam se više fokusirao na nju. Dao sam joj ideju za šampone, kreme, pilinge. Ja sam gurao salon, šminkanje... Ja ništa nisam radio? Izađemo iz rijalitija sa parama, varali ljude na internetu i na kraju kad je krenula da se prazni kasa uzeo sam da upalim kompujter. Ja sam non-stop hteo da snimam, jer se zarađuje. Ona nema firme, niti je milijarderka. Neću da budem bezobrazan, ostaviću za posle - nastavio je Dragojević.

- Samo sebe pečatira postupscima, mene ne nikako. Sedeli smo u kafiću meni je stigao mejl i nismo čekali, sve je bilo odobreno. Možeš da zaradiš solidno i preko 1000 i nešto evra - dodala je Dalila.

- Ja se sećam da je Dejan izneo da je bio tužan što ih se njegovi nisu setili kad su se diskfalifikovali, a da je njen otac došao sa kombijem hrane. To mi je malo kontradiktrno - ubacila se Ana Jovanović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još